Evlerinize Sağlık, tarih boyunca stratejik bir merkez olan Gaziantep'te

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Gaziantep'ten evlere konuk oluyor.

Evlerinize Sağlık, tarih boyunca stratejik bir merkez olan Gaziantep'te
Evlerinize Sağlık, tarih boyunca stratejik bir merkez olan Gaziantep'te
GİRİŞ 07.12.2023 16:45 GÜNCELLEME 07.12.2023 16:45

Gittiği her yerde şifa deposu doğal ürünleri dalından toplayan, hasadına eşlik eden Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık aynı zamanda modern ve alternatif tedavi yöntemleriyle hastalara umut oluyor. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık, bu hafta zengin mutfağı ve tarihi güzellikleriyle Gaziantep'i geziyor. İlk olarak Gaziantep'in eski çarşılarını dolaşarak esnafla bir araya gelen Kunak, şifalı baharatları, el emeği göz nuru araç gereçleri, tarihi izler taşıyan süs eşyalarını izleyenleri ile paylaştı. Gaziantep sokaklarında hastaların şikayetlerini de dinleyen Kunak, şeker hastası bir teyzeye önemli tavsiyelerde bulundu. 

Şehir turuna devam eden Kunak, Gaziantep Belediye'sinin yapmış olduğu Avrupa'da üçüncü, dünyada ise dördüncü olan doğal yaşam merkezini gezdi. Daha sonra hasta ziyaretleri yapan Kunak, toplumun önemli sorunlarından biri olan varis hastalığı için tedavi uyguladı ve tavsiyeler verdi. Dr. Feridun Kunak ve ekibi Gaziantep'in meşhur lezzetlerinden biri olan beyran yemeğinin yapımına eşlik etti. Özellikle kış aylarında sıkça tercih edilen beyranın tadına bakan Kunak, bu şifalı yemeğin faydalarına da değindi. Son olarak felçi bir hastanın evini ziyaret eden Kunak, hastaya önemli tedavi yöntemleri sundu ve tavsiyeler verdi.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir