Teşkilat 91.bölüm fragmanı gerilimi yükseltti! Doruklarına ulaştığınızı hissedeceksiniz

Aksiyonun zirvede yaşandığı sahneleriyle izleyenlerin seyir zevkini yükselten Teşkilat 91.bölüm fragmanında ekibi risklerin en büyüğü bekler.

GİRİŞ 14.01.2024 09:30 GÜNCELLEME 14.01.2024 09:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT 1’de yayınlanan, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’  14 Ocak Pazar akşamı doksan birinci bölümüyle ekranlara gelecek.

TRT'den maceraperestleri keyiflendirecek proje! Afacanlar Kampta'dan bomba fragman geldiTRT'den maceraperestleri keyiflendirecek proje! Afacanlar Kampta'dan bomba fragman geldi

Teşkilat’ta Neler Yaşanacak?                                       

Ömer’in beklenmedik hamlesiyle Anton tuzağa düşer. Oğlunu kaybetmeyi göze alamayan Çetin de Cihangir’i kurtarmak için kendince müdahalede bulunur. Fakat Ömer’in dikkati sayesinde saklanamayacağının farkına varır. Başından beri her şeyi incelikle planlayan Ömer’in amacı hem Cihangir’i kurtarmak hem de düşmana büyük bir darbe indirmektir. Ne olursa olsun bu yolda düşmana boyun eğmez. Neslihan ve ekip hem vatan hem de canları konusunda Ömer’e itimat ederler. Bu yüzden operasyonu başarıyla tamamlamak için bütün riskleri göze alırlar.

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.

“TEŞKİLAT” KÜNYE

Yönetmen                      : Burak Arlıel

Senaryo                          : Teşkilat Yazı Grubu

Oyuncular                      : Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Selin Genç (Sena), Ebru Şam (Scarlett), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy)

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu filmde olaylar kişiselleştirilmemeli. Aşk meşk olmamalı. Biraz saçmaladı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü