TRT'den maceraperestleri keyiflendirecek proje! Afacanlar Kampta'dan bomba fragman geldi

Afacanların yeni macerasını konu alan TRT ortak yapımı "Afacanlar Kampta" filmi, 19 Ocak 2024'te sinemaseverlerle buluşacak.

GİRİŞ 15.01.2024 16:07 GÜNCELLEME 15.01.2024 16:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT'den yapılan açıklamaya göre, Enes Ateş'in yönetmenliğini üstlendiği film, yaz kampındaki Emirhan ve afacanların başından geçen keyifli macerayı ekranlara taşıyacak.

Teşkilat 91.bölüm fragmanı gerilimi yükseltti! Doruklarına ulaştığınızı hissedeceksinizTeşkilat 91.bölüm fragmanı gerilimi yükseltti! Doruklarına ulaştığınızı hissedeceksiniz

Açıklamada görüşlerine yer verilen filmin başrol oyuncularından Berat Efe Parlar, "Bu sefer küçük kardeşlerimin abisi olarak rol alıyorum. Dostluk, arkadaşlık ve dayanışmanın önemini vurgulayan, birlik olunca üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şeyin olmayacağını anlatan, çocuklar kadar ailelerin de severek izleyeceği, birlikte hoş vakit geçirecekleri macera dolu bir film çektik. Herkesi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Senaryosunu Enes Ateş, Oğuz Ayaz ve Hande Canpolat'ın kaleme aldığı filmde Parlar'ın yanı sıra Bülent Polat, Talha Tosun, Ebrar Alya Demirbilek, Rastin Paknahad ve İrem Tokat rol aldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • muro 3 ay önce Şikayet Et
    TRT tabii avrupa ne zaman baslayacak diger apk var idi gitti gunceleme diyor yap dedin mi oldugun ulke yok diyor madem yok ise digerini niye kapattiniz tam rezillik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı