Ateş Kuşları'nda yepyeni yüzler kendini gösterecek! Transfer üstüne transfer yapıldı

ATV’de her Cuma akşamı yayına giren Ateş Kuşları projesinin oyuncu kadrosuna 2 isim birden transfer edildi.

Ateş Kuşları'nda yepyeni yüzler kendini gösterecek! Transfer üstüne transfer yapıldı
Ateş Kuşları'nda yepyeni yüzler kendini gösterecek! Transfer üstüne transfer yapıldı
GİRİŞ 14.01.2024 15:41 GÜNCELLEME 14.01.2024 15:41

Hem konseptinde hem senaryo ekibinde yeniliğe imza atan Ateş Kuşları dizisine peş peşe transfer yapıldı. İlk sezonda olduğu gibi İkinci sezonda da izleyenlerden yoğun ilgi gören diziye Gülcemal ve Kadere Karşı gibi televizyon dizilerinde rol alan Gökçem Çoban dahil edildi.

TRT1'in Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Hollywood yıldızını getirdi! Dünyaya nam salmıştıTRT1'in Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Hollywood yıldızını getirdi! Dünyaya nam salmıştı

Öte yandan tiyatro oyuncusu Simay Eşme de Ateş Kuşları dizisiyle ilk kez kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor. Televizyon ekranlarındaki oyunculuk tecrübesini Ateş Kuşları’yla kazanacak olan Simay Eşme ‘Su’ karakteriyle adından söz ettirecek.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra yayınlandığı döneme damgasını vuran Çukur dizisiyle yıldızı parlayan Mustafa Kırantepe de Ateş Kuşları ailesinin bir üyesi olmuştu.

Bilindiği üzere alınan yeni karara göre Ateş Kuşları’nın senaryosunu İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem yazıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!