Başım Belada'dan Kuruluş Osman'a ses getiren transfer! O isim Orhan'ın eşi olmaya geliyor

Son olarak Başım Belada dizisinde rol aldığı 'Melike' karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Yağmur Öztürk, Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosuna ismini yazdırdı.

Başım Belada'dan Kuruluş Osman'a ses getiren transfer! O isim Orhan'ın eşi olmaya geliyor
Başım Belada'dan Kuruluş Osman'a ses getiren transfer! O isim Orhan'ın eşi olmaya geliyor
GİRİŞ 01.02.2024 09:27 GÜNCELLEME 01.02.2024 09:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

ATV'de ekrana taşındığı her hafta sosyal medya gündemine oturan Kuruluş Osman ekibine yankı bulacak bir isim daha ekleniyor.

Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen projelerinden bir tanesi olan Kuruluş Osman 5.sezonda da yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Son olarak Başım Belada dizisiyle kameralar karşısına geçen Yağmur Öztürk, Kuruluş Osman'a evet diyen isimlerden bir tanesi oldu.

Teşkilat dizisine Nefes Yer Eksi 2'den çok konuşulacak transfer! Kambur olmaya geliyorTeşkilat dizisine Nefes Yer Eksi 2'den çok konuşulacak transfer! Kambur olmaya geliyor

Yağmur Öztürk, reyting rekorları kıran dizide Orhan’ın eşi Elçim Hatun karakterini üstlenecek ve savaşçı kişiliğiyle ön plana çıkacak. Kadrosu yepyeni isimlerle sağlamlaşan diziye yeni karakterler getirilmeye devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Polat 2 ay önce Şikayet Et
    Çok çok beğenerek ve severek izliyoruz harika
    Cevapla
  • Ebu Ubeyde 3 ay önce Şikayet Et
    Bir Malhun ve Bala vakası daha olacak anlaşılan. Oğlum sizin Orhan Gazi'nin sülalesi ile ne alıp veremediğiniz var? Önce annesini ilk eş olmasına rağmen ikinci getirdiniz, Osman Bey'in tarihte kale kuşatıp, Kuşattığı kalenin düğünde ki gelini yani Holofira'yı, 1.Murat'ın ve Süleyman Gazi'nin annesi Nilüfer Hatun'u ve yanında getirdiği oğlu Orhan Gazi'yi 1298-99 yılında evlendiriyor.
    Cevapla
  • Faruk Duman 3 ay önce Şikayet Et
    Orhan Bey'in bildiğim kadarıyla üç hatunu var asporça , holofira ,diğerini hatirlamadim
    Cevapla
  • Haklı 3 ay önce Şikayet Et
    Orhan bey evlensin. Ask filmine döndü. Bu kadar yeter. Neticeye gidilsin.
    Cevapla
  • Tuncer 3 ay önce Şikayet Et
    Dizi oyuncuları adı üstünde oyuncu özel hayatı beni ilgilendirmez dizideki karektere ne katıyor o önemli ben severek izliyorum arşiv yok belge yok maalesef hepsini yok ettiniz çoğu kulaktan duyma ama yinede az mahzemeyle bu kadar olur güzel dizi seviyorum
    Cevapla
  • Taner Özkaya 3 ay önce Şikayet Et
    Youtube da bununla ilgili çok önemli bir video sitesi var.. tavsiye ederim.. Çizgi karakterlerle bilgilendirme yapıyorlar ve bir çok anekdot var ve mevcut tüm karakterlerle ilgili bilgilendirme yapıyorlar..!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!