TRT 1’in heyecanla beklenen dizisi Kül Masalı’nın afişi yayınlandı

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacağı duyurulan Kül Masalı dizisinin, merakla beklenen afişi yayınlandı. Yayınlanan bu afişte dizinin hangi tarihte seyircisi ile buluşacağı da yer alıyor.

TRT 1’in heyecanla beklenen dizisi Kül Masalı’nın afişi yayınlandı
TRT 1’in heyecanla beklenen dizisi Kül Masalı’nın afişi yayınlandı
GİRİŞ 06.02.2024 07:31 GÜNCELLEME 06.02.2024 09:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı Kül Masalı dizisi, duyurulduğu günden itibaren sosyal medyada oldukça merak konusu haline geldi. Takipçisini daha ilk günden meraklandıran Kül Masalı dizisi yayınlanan afişiyle birlikte yayın tarihini de duyurdu.

Merakla beklenen Kül Masalı dizisinin 15 Şubat Perşembe gününden itibaren her Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşmak için hazırlanıyor.

Kül Masalı dizisinin yapımcılığını Cemil Cengiz, yönetmenliğin Metin Balekoğlu, hikâyesini Nehir Aytamay, senaryosunu ise Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel kaleme alıyor.

TRT 1’in heyecanla beklenen dizisi Kül Masalı’nın afişi yayınlandı

Başrollerini, Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcineoğlu’nun paylaştığı Kül Masalı dizisinde Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi oyunculuğu ile ses getirecek birçok başarılı isim de yer alıyor.

KÜL MASALI DİZİSİ KONUSU

TRT 1’in heyecanla beklenen dizisi Kül Masalı’nın afişi yayınlandı

Sırlarla dolu bir aşk hikâyesi ile seyircisini ekrana kilitlemeye hazırlanan Kül Masalı dizisinin konusu ise oldukça merak ediliyor. Türkiye’nin hatırı sayılır zenginlerinden ve köklü ailelerinden biri olan Giraylı ailesinin veliahttı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), bambaşka bir hayattan gelen yoksul ve mütevazı bir hayat yaşayan Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte birbirlerine âşık olurlar ve hemen evlenirler.

Bir restoranda 6 yıla yakın aşçılık yapan Özge, evlenip hiç alışık olmadığı bir dünyaya geçiş yaparak Arat’ın ailesiyle birlikte aynı konakta yaşamaya başlar. Gelin olarak geldiği bu konakta onu bir anda bir aşk masalından daha çok entrikalarla dolu bir dünyaya karşılar.

TRT 1’in heyecanla beklenen dizisi Kül Masalı’nın afişi yayınlandı

Arat’ın geçmişteki yaşadığı travmalardan kaynaklanan ani öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye'nin (Gizem Güneş) zenginlik sevdası olayları oldukça karıştırır. Arat’ın nedeni belli olmayan bir sebeple geçmişte vefat eden eski eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) şaibeli ölümü Özge’yi çok etkilemiş ve evliliğindeki karışıklığı daha da karmaşık hale getirir.

Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığını vurgulayan “Kül Masalı” 15 Şubat’tan itibaren her Perşembe saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşacak…

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Aaaa bu konuyu nerden bulmuşlar kimsenin aklına gelmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak