Sadece en iyi gözlemciler kardaki arabayı 8 saniyede bulabilir! Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulabilir misin?

Gözlem yeteneklerinizi zorlayacak bir zekâ testi ile karşınızdayız. Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulun ve bu işlerde en iyisinin siz olduğunuzu bir kez daha kanıtlayın!

GİRİŞ 06.02.2024 08:29 GÜNCELLEME 06.02.2024 09:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulmanız için hazırlanan optik illüzyon görseli, görsel keskinliğinizi test edecek bir mücadeledir. Beynin gerçeklik dışında bir şeyleri algılamasını sağlayan görsellerdir.

Beynimiz çoğu zaman alışık olduğu durumlar karşısında bazı detayları görmezden gelerek algılamayı reddeder. Bu tarz görsel illüzyon testleri, beynimizin gerçeklik dışında gördüğü çoğu şeyi algılamasına yardımcı olacak testlerdir.

Görsel algınıza güveniyor ve bu tarz illüzyon testlerinde başarılı olacağınızı düşünüyorsanız, sizi böyle alalım.

Meyve kodu kırma bulmacası: Denklemleri tamamlayarak kirazın değerini bulabilir misin?Meyve kodu kırma bulmacası: Denklemleri tamamlayarak kirazın değerini bulabilir misin?

KAR İLE KAPLI MANZARA FOTOĞRAFINDA SAKLANAN ARABAYI BUL

Sadece en iyi gözlemciler kardaki arabayı 8 saniyede bulabilir! Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulabilir misin?

Karla kaplı bir ormanda eğlenceli vakit geçiren birkaç ailenin bulunduğu bir fotoğraf ile karşınızdayız. Karda oynayan çocuklar ve ebeveynleri oldukça eğleniyor görünüyor. Ancak bu görselde bir ufak detay gizli, sizden bu detayı bulmanızı istiyoruz.

Bu gizli detay ise kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan bir araba. Ve kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulmanız için sadece 8 saniye süreniz var. 6 saniye içerisinde kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bularak gözlem yeteneklerinizi açığa çıkarın ve kendinizi kanıtlayın!

Sadece en iyi gözlemciler kardaki arabayı 8 saniyede bulabilir! Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulabilir misin?

Meydan okumayı kabul ederek zamanınızı başlatın. Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulmak için görsele tam olarak odaklanın ve tüm ayrıntıları inceleyin. Görsel her ne kadar karışık gibi dursa da detaylı incelemeye başladığınızda oldukça basitleşecektir.

Zaman akıyor. Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulmanız için hazırlanan bu zekâ testinin çözümü aşağıda verilmiştir bu yüzden sayfayı hızlı şekilde kaydırmamaya özen gösterin. Süre bitmeden saklanan arabayı bulun.

Eğlenirken kendinizi test etmenizi sağlayacak fark bulmaca oyunu: İki resim arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misin?Eğlenirken kendinizi test etmenizi sağlayacak fark bulmaca oyunu: İki resim arasındaki 5 farkı 10 saniyede bulabilir misin?

İŞTE KARDAKİ ARABA

Hafızanızı, akıl yürütme ve gözlem becerilerinizi geliştirebileceğiniz görsel illüzyon bulmacasında sona geldik. Süre bitti. Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulabildiniz mi?

Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulabilen okuyucularımızı tebrik ederiz. Araba görselini kolaylıkla bulabildiniz mi yoksa sizi bir süre zorladı mı? Eğer direkt olarak fark ettiyseniz gözlem yetenekleriniz oldukça gelişmiş ve beyniniz gerçeklik dışında kalan detayları da algılamakta oldukça iyi bir iş çıkarıyor diyebiliriz.

10 kişiden sadece 2’si görseldeki gizlenen topu 7 saniye içerisinde bulabiliyor10 kişiden sadece 2’si görseldeki gizlenen topu 7 saniye içerisinde bulabiliyor

Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulamayan ve halen daha arayan okuyucularımız ise endişelenmesin. Görselin biraz karışık, göz yorucu olması ve sürenin de kısıtlı olması sebebiyle bulamamanız normal. İsterseniz bir süre daha arayabilir isterseniz de şimdi vereceğimiz çözüme göz atabilirsiniz.

İşte kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabanın yeri;

Sadece en iyi gözlemciler kardaki arabayı 8 saniyede bulabilir! Kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulabilir misin?

Peki, siz kar ile kaplı manzara fotoğrafında saklanan arabayı bulabildiniz mi yoksa görsel biraz karışık ve süre kısa mı geldi? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Gül 3 ay önce Şikayet Et
    Araba yerde olacagi Icin agacta aramayi hic düsünmedim
    Cevapla
  • Turan 3 ay önce Şikayet Et
    Ben balık ve uçurtma buldum:)
    Cevapla
  • Gül 3 ay önce Şikayet Et
    Ağaç kabuğunda çizimden araba.. testi yapan süper zeka olmalı çünkü çizim olduğunu bir tek kendisi biliyor.. ayrıca ağaçlara ve tarihi eserlere zarar verilmemeli böyle öğrendiğimiz için arabayı ağaçta aramak aklımıza gelmedi tabi..
    Cevapla
  • Süleyman arif bey 3 ay önce Şikayet Et
    Soru biraz saçma olmuş
    Cevapla
  • Ccustyle 3 ay önce Şikayet Et
    En sağdan 2. Ağacın gövdesinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek tehdidi... Dünya üçüncüsü Türkiye'nin mavi bayrakları elinden alınabilir!
Sessizliğini bozdu: Yunanistan'dan döner dönmez Fatih Terim'den 'Denizbank' hamlesi