Kim Milyoner Olmak İster’de bir ilk! "Bunu saymayalım inmem!"

ATV'nin merakla takip edilen ve dünyanın en çok kazandıran yarışma programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster, bu haftaki bölümüyle izleyici ekrana kilitledi. İlk soruda elenen yarışmacı yenilgiyi kabul etmeyip "Bunu saymayalım" dedi!

Kim Milyoner Olmak İster’de bir ilk! "Bunu saymayalım inmem!"
Kim Milyoner Olmak İster’de bir ilk! "Bunu saymayalım inmem!"
GİRİŞ 12.02.2024 16:00 GÜNCELLEME 12.02.2024 17:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasının bu haftaki bölümünde yer alan yarışmacılardan Emir Karakayış, daha ilk soruda heyecanına yenik düştü. Çok basit bir soruda fazla düşünmeden heyecanlanarak yanlış cevabı veren yarışmacı, elendiğini görünce gitmek istemedi. Kim Milyoner Olmak İster'de ilk defa yaşanan bu ilginç anlar ise kameralara işte böyle yansıdı!

Survivor yarışmacılarına verilen ücretler dudak uçuklattı! Bu rakamlar doğru mu?Survivor yarışmacılarına verilen ücretler dudak uçuklattı! Bu rakamlar doğru mu?

Alişan eski sağlığına kavuştu, ayaklandı! 'Gelmek yine nasip oldu...'Alişan eski sağlığına kavuştu, ayaklandı! "Gelmek yine nasip oldu..."

HEYECANINA YENİK DÜŞTÜ!

Kim Milyoner Olmak İster'in bu haftaki bölümünde yarışan Emir Karakayış isimli kadın yarışmacı, daha ilk soruda heyecanına yenilerek doğru cevabı veremedi.

İlk soruda karşısına , "Pazartesi ile Çarşamba arasındaki gün hangisinin sözlük tanımıdır?" çıktı.

Cevaplar arasında, 'A- Pazartesi', 'B- Salı', 'C- Çarşamba', 'D- Perşembe' şıkları yer aldı.

Esra Erol'da ilginç olay! Oyun bağımlısı eşi alyansı satıp kaçtı…Esra Erol'da ilginç olay! Oyun bağımlısı eşi alyansı satıp kaçtı…

Bir an için heyecanına yenik düşerek, 'C- Çarşamba' cevabını veren yarışmacı ilk soruda elenmiş oldu.

"YENİDEN BAŞLAYALIM, BUNU SAYMAYALIM... İNMEM!"

Doğru cevabın B- Salı' şıkkının olduğunu gören yarışmacı, elenince büyük bir üzüntü yaşadı. Daha sonra ise yarışmacı programı terk etmek istemeyince ekranda eğlenceli anlar yaşandı.

Yarışmacı, "Kenan Bey, yeniden başlayalım bunu saymayalım! Ben 10 saat yol geldim. Bir daha başlayalım, o kadar hazırlandım. İnmem buradan! Lütfen!" dedi. Fakat yarışmacı, ödül alamadan yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Osman Uygun 2 ay önce Şikayet Et
    Nasipten öte yol yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü