Acun sonunda bunu da yaptı! Dünyaca ünlü futbolcuyu Survivor'a getirtiyor!

Acun Ilıcalı Survivor All Star'da peş peşe yaptığı transferlerin ardından büyük bombayı patlattı. Dünyaca ünlü futbolcuyu Survivor'a getireceğini söyledi. O futbolcuyu duyan Sercan Yıldırım'ın bile ağzı açıkta kaldı.

Acun sonunda bunu da yaptı! Dünyaca ünlü futbolcuyu Survivor'a getirtiyor!
Acun sonunda bunu da yaptı! Dünyaca ünlü futbolcuyu Survivor'a getirtiyor!
GİRİŞ 22.02.2024 18:04 GÜNCELLEME 22.02.2024 18:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı 2024'ü de Survivor'un All Star yılı ilan etti. Her geçen gün iddialı yarışmacıları yarışmaya dahil eden Acun, bu kez büyük bombayı patlattı. Survivor All Star'da dünyaca ünlü futbolcu geliyor. 

En son Sema Aydemir, Avatar Atakan ve Hilmi Cem İntepe'yi Survivor All Star kadrosuna dahil eden Acun Ilıcalı bu sefer yarışmada dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'yu misafir edecek.

Acun'un müjdeli haberi açıklamasının ardından herke saşkına dönerken, Sercan Yıldırım'ın da ağzının açıkta kalması gözlerden kaçmadı. Yarışmada eski milli futbolcu Sercan Yıldırım ile Ronaldinho'nun gösteri maçı yapılacak. 

Daha önce bu senenin sürprizler senesini olduğunun altını çizen, programın yapımcısı ve sunucusu Acun, yaptığı açıklamada "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Yarın Dominik'te bizimle birlikte olacak" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Tevfik 2 ay önce Şikayet Et
    Sağolsun(100000 dolar verdim) kırmadı.
    Cevapla
  • arkadaş 2 ay önce Şikayet Et
    vay be Türkiyeye çağ atlatır bu olay (!)
    Cevapla
  • suvaslu 2 ay önce Şikayet Et
    ülkesi için yararlı bir işi varmıki?kim zengin yaptıysa onun düdüyünü çalıyo.
    Cevapla
  • Sedat 2 ay önce Şikayet Et
    Zaten ilgilenecek başka konusu yok milletin......
    Cevapla
  • Şems 2 ay önce Şikayet Et
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ağzım açık kaldı...
    Cevapla
  • kim bu 2 ay önce Şikayet Et
    Haberi okumuşsun ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin ilk icraatı şaşırtmadı: Emekçileri işten çıkardılar!
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!