TRT, 'Çok ama çok yakında' deyip müjdeyi verdi! Hay Sultan'la Tabii'yi kasıp kavuracak

TRT'nin Tabii platformunun en sevilen yapımlarından bir tanesi olan ve her bölümü büyük bir ilgiyle seyredilen Hay Sultan dizisinden heyecanlandıran haber geldi.

TRT, 'Çok ama çok yakında' deyip müjdeyi verdi! Hay Sultan'la Tabii'yi kasıp kavuracak
TRT, 'Çok ama çok yakında' deyip müjdeyi verdi! Hay Sultan'la Tabii'yi kasıp kavuracak
GİRİŞ 09.03.2024 15:47 GÜNCELLEME 09.03.2024 15:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İlk sezonuyla çok geniş bir kitlenin gönlünü fethetmeyi başaran ve beğeni yağmuruna tutulan Hay Sultan dizisiyle ilgili heyecan verici gelişme yaşandı. Birbirinden iddialı sahneleri dizi tutkunları tarafından soluk soluğa seyredilen Hay Sultan'dan müjdeli haber geldi.

Kuruluş Osman 151.bölüm fragmanında içleri parçalayan manzara! Dünyası başına yıkılıyorKuruluş Osman 151.bölüm fragmanında içleri parçalayan manzara! Dünyası başına yıkılıyor

Emre Konuk'un yapımcısı olduğu ve 1.sezonu toplamda on bölümden oluşan Hay Sultan dizisi 2.sezon onayı aldı. TRT'nin dijital platformu Tabii, resmi Twitter hesabı aracılığıyla 'Çok ama çok yakında' diyerek hayranlarını yakından ilgilendirecek açıklamada bulundu. Yönetmenlik koltuğunda Emir Khalilzadeh'in oturduğu Hay Sultan çok yakında 2.sezonuyla ekran başındakilere unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Bilindiği üzere İsa Yıldız'ın senaryosunu kaleme aldığı Akli Film imzalı Hay Sultan dizisinin başrollerini Mehmet Özgür, Kerem Arslanoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Aytek Şayan gibi isimler üstleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Hakan Han 3 gün önce Şikayet Et
    Bence çok merak ediyorum üçüncü sezon olacak mı inşallah olur kalbim çok buruk üzüntülü ve kederli kendimi yarım kalmış gibi hissediyorum ümidim üçüncü sezonun olması
    Cevapla
  • Deniz G 1 ay önce Şikayet Et
    3. Sezon olacak mı? Olaylar havada kaldı gibi
    Cevapla
  • Fatma 2 ay önce Şikayet Et
    Favorilerim arasinda olan hay sultani sabirsizlikla bekliyorum
    Cevapla
  • 000 2 ay önce Şikayet Et
    tabii platformu yetkilileri eğer bu yazılanları okuyorsa destek mailine gönderilen mailleri de okuyup yanıtlama zahmetinde bulunurlar umarım, yaptığınız diziler 1 sezonluk diziler mi? o kadar dizi var 2 dizinin ikinci sezonu yayımlanıyor yazık o kadar da bütçeden para aktarılıyor trt ye...
    Cevapla
  • Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Çok sevdiğim bir diziydi, Mevlana dizisinden daha güzel bulmuştum. Bekliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde parmaklarındaki morlukların nedeni belli oldu!
 Aynı kentte 2 kilometre mesafede sıcaklık farkı 12 derece!