Kuruluş Osman 151.bölüm fragmanında içleri sızım sızım sızlatan sahne! Paramparça oluyor

Gördüğü manzara karşısında Holofira’nın gözyaşlarına hakim olamadığı Kuruluş Osman 151.bölüm fragmanında Orhan’ın Elçim Hatun evlendirilmesi dikkatleri çekti.

GİRİŞ 03.03.2024 17:02 GÜNCELLEME 03.03.2024 17:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 151.bölüm fragmanında Holofira hayal kırıklıklarının en büyüğünü yaşar ve gördükleri yüzünden gözyaşlarına engel olamaz. Osman Bey, geri dönüşü olmayacak bir karar alır ve oğlu Orhan Bey’i Elçim Hatun’la evlendirmek için hazırlıklara başlar.

TRT, 'Çok ama çok yakında' deyip müjdeyi verdi! Hay Sultan'la Tabii'yi kasıp kavuracakTRT, 'Çok ama çok yakında' deyip müjdeyi verdi! Hay Sultan'la Tabii'yi kasıp kavuracak

Hevesi kursağında kalan Holofira, Orhan’ın bir başkasıyla evlendirildiğini görünce dünyası başına yıkılır. Öte yandan ‘Olivia ile görüş Elçim Hatun ölecek, bu evlilik asla gerçekleşmeyecek’ sözleri yeni bir krizin daha doğmasına zemin hazırlar. ‘Bu Uraz Bey’in kellesi, bunu Osman’a götüreceksin. Düğün hediyemdir!’ çıkışı da tehlikenin ardı arkasının kesilmeyeceğini işaret eder.

Ahmet Yılmaz’ın yönettiği, Mehmet Bozdağ’ın gerek yapımcısı ve gerekse proje tasarımcısı olduğu Kuruluş Osman 151.bölümüyle 6 Mart Çarşamba tarihinde saat 20:00’da ATV’de seyircisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Karabulut 1 ay önce Şikayet Et
    içim parçalandı :).....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...