Kurtlar Vadisi Gladio’dan Ömer dizisine dengeleri altüst eden transfer! Dönüşü olay oldu

Bir dönem Kurtlar Vadisi Gladio isimli sinema filmi projesinde kameralar karşısına geçen ünlü oyuncu Ayfer Dönmez, Star TV’nin dikkat çeken projesi Ömer’le anlaşma sağladı.

Kurtlar Vadisi Gladio’dan Ömer dizisine dengeleri altüst eden transfer! Dönüşü olay oldu
Kurtlar Vadisi Gladio’dan Ömer dizisine dengeleri altüst eden transfer! Dönüşü olay oldu
GİRİŞ 07.03.2024 22:22 GÜNCELLEME 07.03.2024 22:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Raci Şaşmaz’ın hem yapımcılığını hem senaristliğini üstlendiği Kurtlar Vadisi Gladio adlı beyaz perde projesiyle tanınırlık kazanan Ayfer Dönmez yepyeni projesiyle ekranlara dönüyor. Yıllar önce rol aldığı sinema filminde İskender Büyük’ün avukatı ‘Ayşe Yılmaz’ rolüyle akıllara kazınan Ayfer Dönmez, Star TV’de yayına giren Ömer’le sözleşme imzaladı.

Kuruluş Osman 151.bölüm fragmanında içleri parçalayan manzara! Dünyası başına yıkılıyorKuruluş Osman 151.bölüm fragmanında içleri parçalayan manzara! Dünyası başına yıkılıyor

Oyunculuk kariyerinde gibi Aşk ve Gurur, Dila Hanım, Hatırla Sevgili, Bir İstanbul Masalı ve Küstüm Çiçeği gibi projelerde performans sergileyen Ayfer Dönmez’in Ömer dizisindeki rolü belli oldu.

TRT, 'Çok ama çok yakında' deyip müjdeyi verdi! Hay Sultan'la Tabii'yi kasıp kavuracakTRT, 'Çok ama çok yakında' deyip müjdeyi verdi! Hay Sultan'la Tabii'yi kasıp kavuracak

46.bölüm itibariyle izleyici kitlesinin karşısına geçmeye hazırlanan Ayfer Dönmez burada avukatlık mesleğini icra edecek ve Nehir karakteriyle olaylara farklı bir yön verecek. Selahattin Paşalı’nın rol aldığı ‘Ömer’ ile Gökçe Bahadır’ın rol aldığı ‘Gamze’ karakteri rol icabı avukat Nehir’e başvuracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    Sapık diziler, KAHROLSUN SAPIK TV KANALLARI KAHROLSUN. SAPIK MEDYA KAHROLSUN. SAPIK SOSYAL MEDYA KAHROLSUN..
    Cevapla
  • Kardelen 1 ay önce Şikayet Et
    Hadi bakalım
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    YARATAN YAŞATAN HÜKMEDEN kural , kanun koyan, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHTIR. DUNYANIN ANAYASASI,,, KURANI KERİMDİR. HERKES HADDİNİ BİLSİN.
    Cevapla
  • Davut 1 ay önce Şikayet Et
    Sahi mi looo?
    Cevapla
  • konuk 1 ay önce Şikayet Et
    ne kadar entrika varsa ilgi çekmek için diziye koymuşlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması