TRT1 dizisi Bir Sevdadır'dan alkışlanacak başarı! Paylaşılan o sahneyi izlemeyen kalmadı

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle seyredilen TRT1 dizisi Bir Sevdadır, birbirinden iddialı sahneleriyle sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı.

GİRİŞ 03.03.2024 17:11 GÜNCELLEME 03.03.2024 17:12

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır’da Yeşil’in Karlıca ailesinden kaçışı bölüme damga vurdu. Dizi, #BirSevdadır etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu.

Ömer dizisine Kurtlar Vadisi Gladio’dan dev transfer! Ayşe’ydi, bu kez Nehir olmaya geldiÖmer dizisine Kurtlar Vadisi Gladio’dan dev transfer! Ayşe’ydi, bu kez Nehir olmaya geldi

Bir Sevdadır Dizisinde Bu Hafta Neler Yaşandı?

Ünal yaptığı takas sayesinde Yeşil’i ele geçirdiğinden emindir, hedefine ulaşmıştır ancak Yeşil’in zekası onları şoka uğratmıştır. Cenap Ağa çiftliğinde sevinçli haber beklenirken, Bıçakçı’lar büyük bir oyunun içine girmiştir. Yeşil’in kurduğu plan tıkır tıkır işlerken yolun sonunda Yeşil’i bekleyen Yasin, onu Ünal’ın elinden sağ salim aldı. Her şey çözüldü dedikleri anda ortaya çıkan Tufan, Yeşil ve Yasin’in peşine düştü. Yasin ve Tufan’ın kavgası devam ederken Yeşil ise eline aldığı odun parçasıyla Tufan’ı etkisiz hale getirdi.

Kuruluş Osman 151.bölüm fragmanında içleri parçalayan manzara! Dünyası başına yıkılıyorKuruluş Osman 151.bölüm fragmanında içleri parçalayan manzara! Dünyası başına yıkılıyor

Cenap’ın elinde büyük bir koz vardı ve Yasin’in doping skandalının basında duyulmasını sağladı. Doping skandalının basında yer almasıyla Bıçakçı ailesi tekrar tarumar oldu. İshak Ali olayın gizli kalmasını sağlayamadı. Tüm Türkiye karşısında karalanan Yasin Bıçakçı bu iftira sonucunda dağılmış vaziyetteyken Yeşil ona destek oldu.

TRT, 'Çok ama çok yakında' deyip müjdeyi verdi! Hay Sultan'la Tabii'yi kasıp kavuracakTRT, 'Çok ama çok yakında' deyip müjdeyi verdi! Hay Sultan'la Tabii'yi kasıp kavuracak

Yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı, başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'