Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan'dan ortalığı kasıp kavuracak sözler!

Show TV ekranlarında her Cuma akşamı izleyici kitlesiyle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinde Settar Tanrıöğen'in yerine getirilen Ahmet Mümtaz Taylan, akıllarda soru işareti bıraktıran konuya açıklık getirdi.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan'dan ortalığı kasıp kavuracak sözler!
Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan'dan ortalığı kasıp kavuracak sözler!
GİRİŞ 11.03.2024 09:33 GÜNCELLEME 11.03.2024 09:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti'nde 'Abdullah Ünal' karakterini Settar Tanrıöğen'den devralan Ahmet Mümtaz Taylan seyircileri yakından ilgilendirecek açıklamalara imza attı. Bir süredir yaşadığı sağlık problemlerinden ötürü hastanede tedavi altında tutulan Settar Tanrıöğen'in isterse diziye dönebileceğinin vurgusunu yaptı.

Arka Sokaklar'ın 18 yıllık ismi ilk kez böyle konuştu! Özgür Ozan hayretler içinde kaldıArka Sokaklar'ın 18 yıllık ismi ilk kez böyle konuştu! Özgür Ozan hayretler içinde kaldı

Öte yandan usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in kendi isteği ve onayı üzerine bu şekilde devam edildiğinin özellikle altını çizen Ahmet Mümtaz Taylan, ona hem övgü dolu sözler sarf etti hem de iyi dileklerde bulunmayı da ihmal etmedi.

Taylan bugün Aslı Atasoy’un sunduğu ve İBB Kültür ve Sanat tarafından düzenlenen ‘Görseli Düşünmek’ temalı seminerde konuştu. Panel öncesi Magazin News’ten başarılı gazeteci Cenker Tezel’e konuşan ünlü aktör “Öncelikle Settar kardeşimize acil şifalar diliyorum. Bizim için çok kıymetlidir; hem insan olarak, hem oyuncu olarak… O sağlığına kavuştuğu zaman daha iyi hissedeceğiz kendimizi ama iş devam ediyor. 5 hafta falan beklediler toparlanması için ama kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu… Ben de destek olmak için sevilen bir iş hakkını vermeye çalışacağım” dedi.

Ateş Kuşları dizisine Payitaht Abdülhamid'den yılın transferi! Herkesi şaşırtmaya geliyorAteş Kuşları dizisine Payitaht Abdülhamid'den yılın transferi! Herkesi şaşırtmaya geliyor

Son bölümün finalinde ilk kez seyirci karşısına çıkan Taylan gelen eleştirileri değerlendirdi ve “Kabul edenler de oldu, ‘Ay olacak mı acaba ?’diye kaygılanan da oldu… Hepsi olur. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İşe gösterilen sevgiye layık olmaya gayret edeceğiz. Bakalım önümüzdeki günlerde görürüz” diye konuştu.

“İsterse diziye dönebilir”

Settar Tanrıöğen’le yakın arkadaş olmadıklarını belirten Ahmet Mümtaz Taylan “Settar Tanrıöğen’le dost olacak kadar görüşemedik ama saygım sevgim çok fazladır. Özel bir oyuncudur, bir sürü işini bayılarak izledik. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur, döner… İsterse diziye döner ya da başka işler yapar. Her zaman gözümüz ondadır” şeklinde konuştu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hiç hazetmem fikrini sevmem zikrini de.
    Cevapla
  • senusi 1 ay önce Şikayet Et
    mümtaz giderek rutine bağladı. Adamın tüm dizilerindeki karakter ve duruş aynı mı... artık izleyesim gelmiyor izlemiyorum da. Hep aynı kabak tadı verdi.
    Cevapla
  • arkadaş 1 ay önce Şikayet Et
    dünya boş, biraz da ahiretinizi düşünün
    Cevapla
  • nurı belcıka 1 ay önce Şikayet Et
    sacma sapan bır dızı
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Zaten çok sırıttı orijinali geri gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!