Kızıl Goncalar'a Yasak Elma'dan ezber bozan transfer! Tüm bildiklerinizi unutturacak

Her Pazartesi akşamı yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde transferlere bir yenisi daha eklendi. Uzun yıllar boyunca Yasak Elma'da rol alan Melisa Doğu, bu kez Kızıl Goncalar'la sözleşme imzaladı.

Kızıl Goncalar'a Yasak Elma'dan ezber bozan transfer! Tüm bildiklerinizi unutturacak
Kızıl Goncalar'a Yasak Elma'dan ezber bozan transfer! Tüm bildiklerinizi unutturacak
GİRİŞ 18.03.2024 17:01 GÜNCELLEME 18.03.2024 17:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Özgür Sevimli ve Ömür Atay'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen, Faruk Turgut'un sahibi olduğu Gold Film imzalı Kızıl Goncalar ekibine taze kan getirildi. 18 Aralık'tan beri yayın faaliyetine hız kesmeden devam eden, gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Kızıl Goncalar ailesine yepyeni bir isim daha eklendi.

Ateş Kuşları dizisine Payitaht Abdülhamid'den yılın transferi! Herkesi şaşırtmaya geliyorAteş Kuşları dizisine Payitaht Abdülhamid'den yılın transferi! Herkesi şaşırtmaya geliyor

Toplamda altı sezon boyunca Yasak Elma dizisiyle kameralar karşısına geçen ve üstlendiği 'Asuman' karakteriyle geniş kitlenin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Melisa Doğu, şimdi de Kızıl Goncalar'a evet dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan'dan olay sözler! 'İsterse dönebilir'Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan'dan olay sözler! 'İsterse dönebilir'

Yeni projesiyle isminden bahsettiren Melisa Doğu, senaristliğini Şükrü Necati Şahin, Melih Özyılmaz, Ceylan Güleç'in üstlendiği Kızıl Goncalar'da 'Ayza' karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Bilindiği üzere son olarak Kopuk dizisinde yer alan Melisa Doğu oyunculuk kariyerinde Avrupa Yakası, Arka Sokaklar, Geniş Aile, Doktorlar, Yalan Dünya, Kocamın Ailesi, Ateş Böceği gibi yapımlarda boy göstermişti.

Arka Sokaklar'ın 18 yıllık ismi ilk kez böyle konuştu! Özgür Ozan hayretler içinde kaldıArka Sokaklar'ın 18 yıllık ismi ilk kez böyle konuştu! Özgür Ozan hayretler içinde kaldı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.