Payitaht Abdülhamid'den Ateş Kuşları'na çok konuşulacak transfer! TRT1'den ATV'ye geçti

Yıllar önce TRT1'in Payitaht Abdülhamid dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Saygın Soysal, bu kez ATV'nin Ateş Kuşları dizisinde sürpriz bir karakterle izleyenleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Payitaht Abdülhamid'den Ateş Kuşları'na çok konuşulacak transfer! TRT1'den ATV'ye geçti
Payitaht Abdülhamid'den Ateş Kuşları'na çok konuşulacak transfer! TRT1'den ATV'ye geçti
GİRİŞ 08.03.2024 23:47 GÜNCELLEME 08.03.2024 23:47

Yayınlandığı döneme damgasını vuran TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamid'in unutulmaz ismi Saygın Soysal'ın yeni adresi resmen belli oldu. Üstlendiği 'Theodor Herzi' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Saygın Soysal, ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Ateş Kuşları'yla el sıkıştı.

Arka Sokaklar'ın 18 yıllık ismi ilk kez böyle konuştu! Özgür Ozan hayretler içinde kaldıArka Sokaklar'ın 18 yıllık ismi ilk kez böyle konuştu! Özgür Ozan hayretler içinde kaldı

Son olarak Maraşlı dizisiyle kameralar karşısına geçen ve uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Saygın Soysal, anlaşma sağladığı Ateş Kuşları projesiyle farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Ateş Kuşları'nın yeni oyuncusu Saygın Soysal geçmiş dönemde, Maraşlı, Nöbet, Çukur, Kara Para Aşk, Tatar Ramazan, Muhteşem Yüzyıl, Al Yazmalım, Türkan, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Asi, Hatırla Sevgili, Kırık Kanatlar gibi projelerde yer almıştı.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan'dan olay sözler! 'İsterse dönebilir'Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan'dan olay sözler! 'İsterse dönebilir'

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!