Arka Sokaklar'da tam 18 seneyi devirdi! Özgür Ozan'dan akıllara durgunluk veren değişim

18 yıldır Arka Sokaklar ekibinde oyunculuk performansı sergileyen Özgür Ozan, zaman içerisinde geçirdiği değişimi karşısında yorum yapmaktan kendini alıkoyamadı ve sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Arka Sokaklar'da tam 18 seneyi devirdi! Özgür Ozan'dan akıllara durgunluk veren değişim
Arka Sokaklar'da tam 18 seneyi devirdi! Özgür Ozan'dan akıllara durgunluk veren değişim
GİRİŞ 08.03.2024 00:02 GÜNCELLEME 08.03.2024 00:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2006'dan bu yana Arka Sokaklar ailesinin bir üyesi olan Özgür Ozan, yıllar içerisinde gözle görülür değişim geçirdi. Bu değişim karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Özgür Ozan, kendisi için yaptığı yorumla bu kez gündem geldi. 666 bölüm boyunca üstlendiği 'Hüsnü Çoban' karakteriyle izleyenlerin tüm dikkatini üzerine çeken Özgür Ozan, 'Evrim geçirmişim' şeklinde ifadelere yer verdi.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan'dan olay sözler! 'İsterse dönebilir'Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan'dan olay sözler! 'İsterse dönebilir'

Bilindiği üzere ekranların bir diğer soluk ömürlü projesi Çocuklar Duymasın'la da yakından tanıdığımız Özgür Ozan, Arka Sokaklar dizisine ilk başladığı dönemde 40 yaşındaydı. Şimdilerde 58 yaşında olan Özgür Ozan'ın aradan geçen onca zamanın ardından ilk halinden eser kalmadı ve bu durum izleyici kitlesinin olduğu kadar kendisinin de gözünden kaçmadı.

Ateş Kuşları dizisine Payitaht Abdülhamid'den yılın transferi! Herkesi şaşırtmaya geliyorAteş Kuşları dizisine Payitaht Abdülhamid'den yılın transferi! Herkesi şaşırtmaya geliyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hacı 1 ay önce Şikayet Et
    Senin Evrim biraz tersine olmuş gibi
    Cevapla
  • halim 1 ay önce Şikayet Et
    böylemi yorumladın? yaşlanıyoruz diyemiyorsun. darwinizm kasıyorsun. mezarlık seni çağırıyor. kaçışın yok fani.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    adam emniyetten emekli olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir