Kuruluş Osman dizisinde yüreği kan ağlatan veda! Böylesi kolay kolay unutulmayacak

Yürek burkan gelişmeleriyle izleyenlere duygu seli yaşatan Kuruluş Osman'da unutulmayacak bir sahneye yer verildi. Ecem Sena Bayır'ın başarılı bir şekilde üstlendiği Holofira (Nilüfer Hatun) karakterinin başına talihsiz olay geldi.

GİRİŞ 18.03.2024 12:32 GÜNCELLEME 18.03.2024 12:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde de heyecanla seyredilen Kuruluş Osman dizisinde izleyenlerin gözyaşlarına hakim olamadığı bir sahne paylaşıldı. Sevilen oyuncu Ecem Sena Bayır'ın rol aldığı Holofira karakteri son bölümde zehirli suyu yudumlamasının ardından ölümün eşiğine sürüklendi.

Teşkilat'ta bu bölüm kaçmaz! Yeni sürprizi duyunca ekranın başından ayrılamayacaksınızTeşkilat'ta bu bölüm kaçmaz! Yeni sürprizi duyunca ekranın başından ayrılamayacaksınız

Holofira'nın idamına karar verilmesi ve arkasından herkesin gözü önünde yere yığılması ekran başındakilere derin bir üzüntü yaşattı. Ecem Sena Bayır'ın Kuruluş Osman'da sergilediği etkileyici oyunculuk performansı sosyal medya gündemine oturdu.

Diriliş Ertuğrul'un Gündoğdu Bey'i Kızılcık Şerbeti'ne geliyor! Yılın transfer bombası...Diriliş Ertuğrul'un Gündoğdu Bey'i Kızılcık Şerbeti'ne geliyor! Yılın transfer bombası...

Kuruluş Osman Karakteri Holofira'nın Rolü Hakkında Bilgiler!

Holofira ya da diğer adıyla Nilüfer Hatun; Tekfur Basileus’un kızıdır, Orhan tarafından önce babasından sonra Üstad Arius’tan kurtarılmıştır. Yıllar sonra Orhan Bey bir Bizans kervanı bastığı sırada tekrardan karşılaşmışlardır.

İnci Taneleri dizisinde ağızları açık bıraktıran sahne! Herkesi ters köşeye yatırdıİnci Taneleri dizisinde ağızları açık bıraktıran sahne! Herkesi ters köşeye yatırdı

Holofira Rolünü Üstlenen Ecem Sena Bayır'ın Rol Aldığı Diğer Projeler!

Daha önce ATV ekranlarında yayınlanan Destan ve Kardeşlerim dizilerinde izleyenlerin karşısına çıkan Ecem Sena Bayır, Destan dizisinde Günseli karakterini, Kardeşlerim dizisinde ise Afra karakterini canlandırdı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Mırro 1 ay önce Şikayet Et
    Çok üzüldük vah vah vah
    Cevapla
  • Senarist Kasım 1 ay önce Şikayet Et
    Tarihi yeniden yazmazlarsa Holafira (Nilüfer Hatun) Orhan Beyin eşi ölmesi mümkün değil. Tabii ki sayın senarist beyler uygun görürlerse. Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Can 1 ay önce Şikayet Et
    Ne ölmesi apaçık oyun katili ortaya çıkarmak için yapıldı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi