Teşkilat'ta bu bölüm kaçmaz! Yeni sürprizi öğrenince gözünüzü ekrandan ayıramayacaksınız

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla her hafta görsel şölen sunan Teşkilat'ın yeni bölümünde kaçırılmayacak sürpriz bekleniyor. Başarılı sahneleriyle saygınlığını ve kalitesini daima yüksek seviyede tutan Teşkilat'ta 100.bölüm coşkusu yaşanacak.

GİRİŞ 16.03.2024 15:02 GÜNCELLEME 16.03.2024 15:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT tarafından gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın gücünü ve mücadelesini gözler önüne seren yapım, bugüne kadar onlarca operasyon sahnesini, milli ve yerli teknolojileri, dikkatle hazırlanan eğitimleri seyircilerin beğenisine sundu.

Kuruluş Osman'da içleri paramparça eden ayrılık! Vedası herkesi en derinden yaraladıKuruluş Osman'da içleri paramparça eden ayrılık! Vedası herkesi en derinden yaraladı

Pazar günleri meraklılarıyla buluşan dizinin 17 Mart tarihinde TRT1 ekranlarında yayına girecek 100.bölümüne özel çeşitli sahneler izleyenlere özel hazırlandı.

Diriliş Ertuğrul'un Gündoğdu Bey'i Kızılcık Şerbeti'ne geliyor! Yılın transfer bombası...Diriliş Ertuğrul'un Gündoğdu Bey'i Kızılcık Şerbeti'ne geliyor! Yılın transfer bombası...

Teşkilat dizisinin 100.bölüm özel çekimlerinde İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığı desteği ile JOPER Timleri, S-70 Blackhawk Helikopter, Ejder Yalçın Zırhlı Araç ve JÖAK Operasyon Timi Saldırı Köpekleri de yer aldı.

İnci Taneleri dizisinde ağızları açık bıraktıran sahne! Herkesi ters köşeye yatırdıİnci Taneleri dizisinde ağızları açık bıraktıran sahne! Herkesi ters köşeye yatırdı

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği ve Teşkilat Senaryo Ekibi'nin senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmenlik koltuğunda Burak Arlıel oturuyor.

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Aksum, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Selin Genç, Melisa Akman ile Cengiz Bozkurt gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Mete Han 1 ay önce Şikayet Et
    Biraz izlenebilir olmaya başlandı. Fakat senaristlere sorarım, Önemli bir mühendis kaçırılınca istihbarat birimleri bu mühendisin eşini, çocuklarını ve yakın akrabalarını güvenlik altına almaz mı? Kızın okuduğu üniversiteyi teröristler ele geçiriyor, bizim kahramanlar da elleri çenelerinde "acaba üniversiteyi neden bastılar" diye kara kara düşünüyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Teşkilat ilk sezon dan sonra ouun olarak çok geri kaldı,ilk sezona baktığında şimdiki bölümler çok manasız ve verimsiz
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 1 ay önce Şikayet Et
    Zevkle izliyorum....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı