İnci Taneleri dizisinde şaşkına çeviren sahne! Kimse bu kadarını tahmin etmiyordu

Kanal D ekranlarında yayına giren İnci Taneleri dizisinde ekran başındakileri hayretler içerisinde bıraktıran olay gerçekleşti. Kavuşma sahnesi gerçek zannedildi ve fakat bunun bir rüyadan ibaret olduğu anlaşılınca şok üstüne şok yaşandı.

İnci Taneleri dizisinde şaşkına çeviren sahne! Kimse bu kadarını tahmin etmiyordu
İnci Taneleri dizisinde şaşkına çeviren sahne! Kimse bu kadarını tahmin etmiyordu
GİRİŞ 18.03.2024 12:29 GÜNCELLEME 18.03.2024 12:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği ‘Azem Yücedağ’ karakterinin başına akıllara durgunluk veren bir olay geldi. Evladı Nehir’le seneler sonra kavuştuğu sahne izleyici kitlesi tarafından gerçek zannedilse de aslında bambaşka bir durum olduğu gözler önüne serildi. Azem’in gördüklerinin sadece bir rüyadan ibaret olduğunun gösterilmesi seyircilerin hayrete düşmesine neden oldu.

Diriliş Ertuğrul'un Gündoğdu Bey'i Kızılcık Şerbeti'ne geliyor! Yılın transfer bombası...Diriliş Ertuğrul'un Gündoğdu Bey'i Kızılcık Şerbeti'ne geliyor! Yılın transfer bombası...

Hapishaneden çıktıktan sonra da çetin bir sınavdan geçen ve en büyük isteği çocuklarına kavuşmak olan Azem'in rüyası sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. 

Kuruluş Osman'da içleri paramparça eden ayrılık! Vedası herkesi en derinden yaraladıKuruluş Osman'da içleri paramparça eden ayrılık! Vedası herkesi en derinden yaraladı

İnci Taneleri’nde Yılmaz Erdoğan’ın Oynadığı Azem Karakteri Hakkında Bilgiler!

Dizinin hem senaristi hem başroldeki ismi Yılmaz Erdoğan’ın rol aldığı Azem ya da diğer adıyla Adem Yücedağ, edebiyat öğretmenidir. Uzun yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın kaybettiklerini bulma mücadelesi ekrana taşınıyor.

İnci Taneleri Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Şenol Sönmez’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği İnci Taneleri BKM imzalı İnci Taneleri 9.bölümüyle 21 Mart tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de yayınlanacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Hyr 1 ay önce Şikayet Et
    yeni birrr küçük gelin vakası
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle bir dizinin reklamı size mi kaldı maşallah magazin servisiniz ne kadar gayri ahlaki dizi varsa hepsini en ince detayına kadar yazıyor... Çok lazım değil mi iki tane tık almak.. Manşetler İslam aşağılar gayri İslam
    Cevapla
  • Tepki 1 ay önce Şikayet Et
    Seyretmeyeceğiz.
    Cevapla
  • ssk emeklisi 1 ay önce Şikayet Et
    dizilerle yatıp dizilerle kalkıyor türk halkı, hiç birini seyretmiyom
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?