Diriliş Ertuğrul dizisinden Kızılcık Şerbeti'ne yılın transferi! Ortamı hareketlendirecek

Uyanış Büyük Selçuklu, Diriliş Ertuğrul ve Mehmetçik Kut’ül Amare gibi dönem dizilerinde rol alan Kaan Taşaner’in yeni adresi belli oldu. Son olarak ATV’nin Başım Belada dizisinde oynayan Kaan Taşaner, bu kez Kızılcık Şerbeti’yle anlaşma sağladı.

Diriliş Ertuğrul dizisinden Kızılcık Şerbeti'ne yılın transferi! Ortamı hareketlendirecek
Diriliş Ertuğrul dizisinden Kızılcık Şerbeti'ne yılın transferi! Ortamı hareketlendirecek
GİRİŞ 18.03.2024 16:09 GÜNCELLEME 18.03.2024 16:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Reytingleri kasıp kavuran Diriliş Ertuğrul'un unutulmaz ismi Kaan Taşaner, yeni projesiyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Diriliş Ertuğrul'un yanı sıra TRT'nin dönem dizileri Uyanış Büyük Selçuklu'da 'Mithras/Marcus' ve Mehmetçik Kut'ül Amare'de 'Süleyman' karakterini üstlenen Kaan Taşaner, Kızılcık Şerbeti'yle ekranlara bomba gibi dönüyor.

Kuruluş Osman'da içleri paramparça eden ayrılık! Vedası herkesi en derinden yaraladıKuruluş Osman'da içleri paramparça eden ayrılık! Vedası herkesi en derinden yaraladı

Kaan Taşaner'in Kızılcık Şerbeti'nde senaryo gereği Doğa karakteriyle yolları kesişecek ve aralarında etkileşim meydana gelecek.

Kaan Taşaner Kızılcık Şerbeti'ne Ne Zaman Geliyor?

Kaan Taşaner, Hakan Kırvavaç'ın yönettiği Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti projesinin 15 Mart Cuma tarihinde yayına girecek yeni bölümünde kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Teşkilat'ta bu bölüm kaçmaz! Yeni sürprizi duyunca ekranın başından ayrılamayacaksınızTeşkilat'ta bu bölüm kaçmaz! Yeni sürprizi duyunca ekranın başından ayrılamayacaksınız

Kaan Taşaner, TRT Projesinde de Rol Alacak!

Yakında TRT’nin dijital platformu Tabii’de yayına girecek Bizi Seyreden Bulutlar isimli projeyle de el sıkışan Kaan Taşaner, burada Barış karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

İnci Taneleri dizisinde ağızları açık bıraktıran sahne! Herkesi ters köşeye yatırdıİnci Taneleri dizisinde ağızları açık bıraktıran sahne! Herkesi ters köşeye yatırdı

Kızılcık Şerbeti’ne Transfer Edilen Kaan Taşaner’in Rol Aldığı Tüm Projeler!

Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Kayıp, Diriliş Ertuğrul, Rengarenk, Mehmetçik Kut’ül Amare, Şahin Tepesi, Uyanış Büyük Selçuklu, Kanunsuz Topraklar, Gecenin Ucunda, Başım Belada.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Emekli _ _ _ 1 ay önce Şikayet Et
    TV lerde izlenecek bir şey yok hep saçma sapan şeyler.
    Cevapla
  • ümit 1 ay önce Şikayet Et
    Bos verın ızlemeyın nasılsa 3-5 bolum sonra fınal yapar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Berbat bir dizi aile kauramı of ve adet lerimizi dini hasiyetimizi yerle bir ediyorlar . Savcılık göreve çarıyorum bukadar saçma dizi olamaz
    Cevapla
  • vatan 1 ay önce Şikayet Et
    saçma dizilere dolun bakalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha