TRT1 o dizisini sona erdiriyor! İzleyenler bu kadar erken veda edeceğini tahmin etmezdi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Gönül Dağı, Mehmed Fetihler Sultanı, Teşkilat gibi rekortmen yapımlara imza atan TRT1, bir dizisine yakın bir zaman sonra elveda diyecek.

TRT1 o dizisini sona erdiriyor! İzleyenler bu kadar erken veda edeceğini tahmin etmezdi
TRT1 o dizisini sona erdiriyor! İzleyenler bu kadar erken veda edeceğini tahmin etmezdi
GİRİŞ 23.04.2024 08:57 GÜNCELLEME 23.04.2024 08:57
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Birbirinden kaliteli projeleriyle izleyici kitlesine seyir zevki yaşatmaya hız kesmeden devam eden TRT1, bir dizisiyle vedalaşmaya hazırlanıyor. Sezon sonuna doğru adım adım yaklaşılırken piyasaya sürdüğü dizileriyle alakalı final veya sezon finali kararı alan TRT1'den beklenmedik bir açıklama geldi.

Kuruluş Osman'a Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Bir Zamanlar Çukurova'dan dev transfer!Kuruluş Osman'a Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Bir Zamanlar Çukurova'dan dev transfer!

Toplamda 7 haftadır TRT1 ekranlarında varlık gösteren Kül Masalı, final yapan diziler kervanına katılıyor. TRT1'in aldığı karar doğrultusunda, ikinci sezon onayı alamayan Kül Masalı dizisinin sayılı günler sonra yayın hayatının sona ereceği öğrenildi.

Metin Balekoğlu'nun yönetmenliğinde çekimleri Kapadokya ve Antalya'da gerçekleştirilen Kül Masalı dizisinin 10.bölümde ekran macerasına nokta koyulacak.
Her Perşembe akşamı heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatan Kül Masalı'nın senaryosunu Seda Karaoğlu ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyordu.

Gökhan Alkan'ın 'Arat Giraylı', Sevda Erginci'nin 'Özge Günay' ve Başak Gümülcinelioğlu'nun ise 'Jale Giraylı' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği dizinin yapımcılığını ise Cemil Cengiz üstleniyordu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 33
  • osmanoğlu2023 1 hafta önce Şikayet Et
    futbol dizilerinide kaldırabilirsek ancak gençler 32 ve 54 farzları öğrenip tatbik etmeye vakit ayırabilecekler aksi halde birlikteliği sağlıyamıyoruz bu ingiliz oyunlarıyla seçimlerde hep kan kaybediyoruz! kunut duaları hakeza....
    Cevapla
  • Temel 1 hafta önce Şikayet Et
    Tek umut dizi ve kadın programı artık yoksa ne yapar idik
    Cevapla
  • Leylaa 2 hafta önce Şikayet Et
    Guzel dızı bız sevmıstık
    Cevapla
  • Gülsüm Ateş 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu dizi sonucu halen tahmin edilemeyen, biraz esrarengizligini koruyan bir diziydi. Dönem sonuna kadar devam edebilirdi.
    Cevapla
  • Hatice 2 hafta önce Şikayet Et
    Kül masali devam etmeli güzel bir dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu