Kuruluş Osman'a Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Bir Zamanlar Çukurova'dan dev transfer!

Kuruluş Osman dizisine Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin Firuze'si Bengi Öztürk ve Bir Zamanlar Çukurova'nın Abdülkar'i Erkan Bektaş katılıyor.

Kuruluş Osman'a Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Bir Zamanlar Çukurova'dan dev transfer!
Kuruluş Osman'a Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Bir Zamanlar Çukurova'dan dev transfer!
GİRİŞ 05.04.2024 20:14 GÜNCELLEME 05.04.2024 22:48

Son olarak ATV ekranlarında yayına giren ve birkaç hafta önce final yapan Safir dizisiyle adından söz ettiren Erkan Bektaş, tercihini yine aynı kanaldan yana kullandı. Yayınlandığı döneme damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Erkan Bektaş, bu sefer Kuruluş Osman'la anlaşma sağladı.

TRT1'in kaliteli dizisi yayından kaldırılıyor! Sayılı günler sonra resmen final yapacakTRT1'in kaliteli dizisi yayından kaldırılıyor! Sayılı günler sonra resmen final yapacak

Kuruluş Osman'ın yeni transferi Erkan Bektaş oyunculuk kariyerinde Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Börü, Gülperi, Akıncı, Akif, Sipahi Benim İçin Üzülme, Umutsuz Ev Kadınları gibi projelerde kameralar karşısına geçmişti.

Öte yandan TRT1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde üstlendiği 'Firuze' karakteriyle ilgi odağına yerleşen Bengi Öztürk de Kuruluş Osman'la el sıkıştı. En son yine bir TRT1 projesi olan Küçük Dahi İbni Sina'da oyunculuk performansı sergileyen Bengi Öztürk, Kuruluş Osman'da İbrahim'in eşi rolüyle izleyici kitlesini ekrana kilitleyecek.

Bilindiği üzere Bengi Öztürk geçmiş dönemde Dila Hanım, Yalan Dünya, Küçük Gelin, Dayan Yüreğim, Ege'nin Hamsisi, Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Küçük Dahi İbni Sina gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var