Acun Ilıcalı aylık kazancını açıkladı! Cevabı gündem oldu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı katıldığı bir programda sorulan 'Ayda ne kadar kazanıyorsun?' sorusuna yanıt verdi. Ünlü ismin verdiği cevap sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Acun Ilıcalı aylık kazancını açıkladı! Cevabı gündem oldu
Acun Ilıcalı aylık kazancını açıkladı! Cevabı gündem oldu
GİRİŞ 11.04.2024 17:33 GÜNCELLEME 11.04.2024 17:44
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, 343 Digital programına konuk oldu. 100 milyon dolar serveti olduğu konuşulan Ilıcalı programda kazancına dair açıklamalarda bulunarak, "Türkiye'de çok sevilen programı yaparsan ona göre para kazanırsın" dedi.

Paraya hiçbir zaman değer vermediğini söyleyen Ilıcalı, "TV8'i alıyorum, aldığım zaman verdiğim para 70 milyon dolar, 60-70 milyon dolar para veriyorum, bütün mal varlığım bütün servetim o, o zaman hepsini bir yere riske ediyorsun ki üstte kredi alıyorsun. Tutmasa ne olacak? Bu hamleler süper risk maddi korkum olmadığı için karşılığını aldım" diye konuştu.



'AYLIK NE KADAR KAZANIYOPRSUN?' SORUSU

Acun Ilıcalı'ya konuşmanın devamında "Ayda ne kadar kazanıyorsun?" diye soruldu. Ilıcalı soruya, "Onu bilmem mümkün değil benim, hesabını yapamayız. 13 ülkeden gelirimiz var kanalımız var. Ben o işlere karışmam. Ebru o işlere bakıyor" diyerek yanıt verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Bjk 2 hafta önce Şikayet Et
    Acun abi besiktastan çürük çarık bir kaç topçu alır misin
    Cevapla
  • Gulay narsap 2 hafta önce Şikayet Et
    Sevgili acun,fabrika gibisin pırıl pırıl insanlar senin sayende gelir elde ediyor,bizi mutlu ediyorsun,seni seviyoruz,kıskanç,çirkin yorumlara bakmıyorsun biliyoruzyuregine saglik
    Cevapla
  • Merak 2 hafta önce Şikayet Et
    Şuanki parayı anlıyorum geliri var ama buraya gelene kadar 60 -70 milyon doları nereden bulupta kanal aldı onu anlayamıyorum sonuçta magazin programlarinda çalışan bir kişi idi.
    Cevapla
  • eylul 2 hafta önce Şikayet Et
    COK calisiyor tabi kazanacak ornek insan keske herkesin gonlu Acun Bey gibi guzel olsa
    Cevapla
  • Hüseyin 2 hafta önce Şikayet Et
    Yorumlara bak. Bu kadar yobazı bir arada görmemiştim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada...
Şampiyonlar Ligi yarı finali yıldızlar geçidi: 1.2 milyar euroluk kadro