Ve Kapalıçarşı'da 'Cemal' öldü- VİDEO

Kapalıçarşı dizisinin Cemal'i öldü. Nejat İşler de diziden bu şekilde ayrılmış oldu. İşler'in ayrılık nedeni ise sete alkollü gelmesi gösterilmişti. İşler'in bu zamana kadar çekimlerini ise 2. yönetmen çekiyordu.

GİRİŞ 19.01.2010 16:34 GÜNCELLEME 19.01.2010 16:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış
'Kapalıçarşı'nın yapımcısı Erol Avcı, set ekibine daha önce de açıklamıştı: "Nejat İşler bir ağabeyi olarak rica etti, ben de diziyi bırakmasını kabul ettim." demiş, Bu ayrılığın arkasında oyuncunun sete alkollü gelmesi yatıyorduç. Ve dizinin dün akşamki bölümünde Nejat İşler'in canlandırdığı Cemal karakteri öldürüldü. Böylece İşler de diziden ayrılmış oldu.

Dizinin bu bölümünde diziyi gündeme taşıyan Olgun Şimşek'in seslendirdiği 'üflediler, söndüm' türküsünden sonra Cemal'in ölümü için seslendirdiği ağıt da en az bu türkü kadar ses getireceğe benziyor.
KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 1
  • orhan 15 yıl önce Şikayet Et
    isleyiçi. arkadaş bu dizi oyuncularını neden iyi şecip uyuna sokmazlar bu dizileri neyani biz işte çok mu safız bu türkiyede duygu zömürüsü olur bence biz elinden tuttuk ama yine biz diziden cıkardık olmaz ben bir izleyici olarak birdaha odizide izleme gibi bir şevkim kalmadı.mesala bi kitap okudunuzu düşünün kitap okurken buşekilde olmaz yazan onu bütün benlihiyle yazar ve halka suner dizilerde öyle olmalı bençe yanılıyorsam uyarın beni.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ve ABD'den ortak Suriye mesajı! Zirve sonrası peş peşe açıklamalar
ABD'den flaş karar: Savaş devam ederse İsrail'i terk edecekler!