'Bu dizilerin senaristlerinde sapıklık var'

Televizyon dizilerinden şikayet eden AK Parti milletvekili Halide İncekara ağır ifadeler kullandı. Birçok dizinin konusunu "sapıklık" olarak niteleyen İncekara, senaristlerinin ruh sağlığından şüpheli olduğunu söyledi.

'Bu dizilerin senaristlerinde sapıklık var'
'Bu dizilerin senaristlerinde sapıklık var'
GİRİŞ 16.11.2010 05:12 GÜNCELLEME 25.08.2020 16:51
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

TBMM Kayıp ve Mağdur Çocuklar Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul milletvekili Halide İncekara, tartışma yaratan demeçler verdi.

Yaprak Dökümü, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi çok izlenen dizilerin konusunu "sapıklık" olarak niteleyen İncekara, senaristlerinin ruh sağlığından şüpheli olduğunu söyledi.

İncekara'ya senaristlerin tepkisi gecikmedi. Dizi senaristleri de bir açıklama yaparak, "Sapkınlık içinde değiliz, hakarete sessiz kalmayacağız" dedi.

İncekara Yaprak Dökümü, Fatmagül’Ün Suçu Ne gibi dizilerin sapıklıkları teşvik ettiğini söyledi ve "Bu dizilere muhafazakarlar reklam veriyor" ifadesini kullandı.

İncekara'nın eleştirdiği dizilerin senaristlerinden Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu açıklama yaptı.

Her iki senrasit de İncekara'nın "ruh hastaları, şuur altındaki sapıklıkları yazarak kitleleri etkiliyorlar" sözlerine tepkiliydi.

Her iki senarist de yaptıkları açıklamada, "Ruh sağlığımız yerinde. Sapıklık ve sapkınlık içinde değiliz" ifadesini kullandı.

Hakarete sessiz kalmayacaklarını vurgulayan senaristler, ayrıca hukuki girişimde bulunacakları mesajını da verdi.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 47
  • hasan gülten 13 yıl önce Şikayet Et
    AB TELEVİZYONLARI. Bu dizilere katlanamıyorlarsa niye AB deyip duruyorlar,AB televizyonlarında lolita filmleri gösteriliyor,halkın yaşam tarzı dizilere taş çıkartıyor. eş değiştirmeler,nikahsız yaşamalar,aile içi sapıklıklar,böyle insanların çoğunlukta olduğu bir topluluğa girmek için vaandaşa bu kadar sıkıntı çektirilmesine,kurban kesme geleneğimize kadar içine edilmesine niye sesleri çıkmıyor.
    Cevapla
  • Mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    VEKİL HAKLI. vekil hastalığı teşhis etmiş..gercekten öyle..
    Cevapla
  • Ahmet E. 13 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın. Yazan da yayını yapan da izleyen de izin veren de kusura bakmasın hiç birisinin ruh sağlığı normal değil. Bir zamanlar bu tip dizileri izleyen ben de bu kategorideyim ama çok şükür uzun zamandır bu tip dizileri izlemiyorum.
    Cevapla
  • Fatih Atilla 13 yıl önce Şikayet Et
    Madem senaristr. İzleyenleri ne peki bunların?Rating rekorları tavanlarda geziyor :)
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    Timur kardeşim YANLIŞ YERE DÜKKAN AÇIYORSUN. Savunduğun siyaset sahipleri kırk senedir bu ülkede.Bu güne kadar ne yaptılar.ÖNCE NERELERDEYDİNİZ DEME HAKKINIZIN OLABİLMESİ İÇİN SİZLER NE YAPTINIZ.Bizler bir zamanlar hacı,hoca ve inançlı insanlar tuh kaka.Öğretmen ve subayların ise kahraman olarak gösterilen filmleri seyrederek büyüdük.Daha sonra seks furyası neden.HALKIN AHLAK SİSTEMİNİ ÇÖKETECEKSİN.Sonrada isteğin kılga koyacaksın.Laikli ve inkılap yasalarını bahane ederek inancı yok edecek ve KEMALİST ANTİ MÜSLÜMAN İDEOLOJİK REJİMİN YOLU AÇILSIN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok