İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 4.084 temizlik görevlisi alımı! Başvuru şarları neler?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile en az ilkokul mezunu 4.084 temizlik görevlisi için alım ilanı yayınlandı. İlan ile başvuru şartlarından tarihine kadar tüm detayları duyuran kurumlar, adayları Türkiye'nin farklı illerinde istidam edecek. İşte İŞKUR 2021 personel alım ilanları

İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 4.084 temizlik görevlisi alımı! Başvuru şarları neler?
İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 4.084 temizlik görevlisi alımı! Başvuru şarları neler?
GİRİŞ 20.09.2021 09:26 GÜNCELLEME 20.09.2021 09:26

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile toplamda 4.084 temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Türkiye'nin farklı illerinde, kamu ve özel sektörde görevlendirmek üzere istidam edilecek adaylardan en az ilkokul mezunu olma şartı aranıyor. Yayınlanan ilanlar ile başvuru tarihi ve şatlarına ilişkin merak edilen tüm detaylar açıklandı. İşte İŞKUR 2021 temizlik görevlisi alım ilanları ve başvuru ekranı...

Bakanlık KPSS 60 puan ile 1000 sözleşmeli personel alımı yapacak! Başvuru şartları neler?Bakanlık KPSS 60 puan ile 1000 sözleşmeli personel alımı yapacak! Başvuru şartları neler?

İŞKUR ile Koruma ve Güvenlik Hizmetleri personel alım ilanı! Başvurular ne zaman başlıyor?İŞKUR ile Koruma ve Güvenlik Hizmetleri personel alım ilanı! Başvurular ne zaman başlıyor?

İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapın "Meslek" yazan kutucuğa "Temizlik Görevlisi" yazın ve ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde "Başvur" butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve akabinde kaydederek giriş yapın.

İŞKUR TEMİZLİK GÖREVLİSİ İŞ İLANLARI
İŞKUR GİRİŞ
İŞKUR ÜYELİK İŞLEMİ

Başvuru Şartları neler?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

  • En az ilkokul mezunu olmak,

  • Sağlık problemi bulunmamak,

  • Takım çalışmasına yatkın,

  • Kişisel temizliğine önem veren,

  • Tam veya yarı zamanlı çalışmaya uygun,

  • 18 - 40 yaş aralığında.

İŞKUR'a Nasıl Kayıt Yaptırılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...