Tarsus Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı devam ediyor!

Tarsus Üniversitesi 2020 KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle 52 kişilik sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Farklı kadrolarda yapılacak olan alımlara en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Tarsus Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı devam ediyor!
Tarsus Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı devam ediyor!
GİRİŞ 24.11.2021 09:16 GÜNCELLEME 24.11.2021 09:18

Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, Tarsus Üniversitesi’nde istihdam edilmek üzere Temizlik Personeli, Avukat, Büro Personeli, Mühendis, Mimar ve Tekniker kadrolarına KPSS puanı ile personel alımı yapılacak. Başvuran adaylardan lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, önlisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, ortaöğretim (Lise ve Meslek Lisesi ) mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Bülent Ecevit Üniversitesi 60 KPSS ile lise mezunu personel alımı! Büro Personeli, güvenlik...Bülent Ecevit Üniversitesi 60 KPSS ile lise mezunu personel alımı! Büro Personeli, güvenlik...

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak adaylarda yukarıdaki tabloda belirtilen özel şartlarla birlikte aşağıda belirtilen genel ve özel şartlar aranır. 

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak. 

  • Başvuran adaylardan lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, önlisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, ortaöğretim (Lise ve Meslek Lisesi ) mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Başvuracak adayların 2020 yılı KPSS(B) grubu sınavından ilgili puan türünden en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir. Belirtilen puan türünden farklı puan türünden veya ilgili puan türünde 65 puanın altında puanla yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. 

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hüküm uyarınca tek taraflı sözleşmesini fesih edenlerin 1 yıl geçmedikçe atamaları yapılmayacaktır. Bu durumda olanların yerleştirmeye hak kazansalar bile atamaları yapılmaz. 

  • Haklarında yaptırılacak olan arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI VE KADROLAR

BAŞVURU ŞEKLİ 

İlgililerin, ilanın Resmî Gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) istenilen belgeler ile birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya Takbaş Mahallesi Kartaltepe Sokak 33400 Tarsus /MERSİN adresine posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. 

Eksik belgeli başvurular ile posta yoluyla yapılan başvurularda son başvuru günü mesai bitiminden sonra Üniversitemize ulaşan başvurular dikkate alınmayacaktır. Adaylar ilanda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edebilir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 

  1. Başvuru formu (Üniversitemiz Web Sayfasından Ulaşabilirsiniz) 

  2. 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (Doğrulama kodu olan) 

  3. Diploma Fotokopisi veya e-Devlet Üzerinden alınacak Mezun Belgesi (Doğrulama kodu olan) 

  4. Nüfuz Cüzdanı veya Kimlik Kartının Fotokopisi 

  5. 1 Adet Fotoğraf (Başvuru Formuna yapıştırılması yeterli olacaktır.) 

SONUÇLARIN DUYURULMASI VE ATAMA 

Başvurular incelendikten sonra atamaya hak kazanan asıl ve yedek adayların isimleri Üniversitemiz Web sayfası duyurular bölümünde ilan edilecektir. Atamaya hak kazananlar haklarında yaptırılan arşiv araştırması olumlu sonuçlandığı takdirde göreve başlatılacaklardır. 

Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenler ile arşiv araştırması sonucu olumsuz olanların atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilir. Üniversitemiz Web sayfasında ilan edilecek olan sonuç duyurusu tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'