Karabük Üniversitesi en az lise mezunu personel arıyor! Başvuru için bugün son...

Karabük Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı başladı. Destek Personeli ve Koruma ve Güvenlik Personeli kadrolarına alım yapacağını açıklayan kurum başvuruları online olarak toplamaya başladı. İşte merak edilen detaylar..

Karabük Üniversitesi en az lise mezunu personel arıyor! Başvuru için bugün son...
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu personel arıyor! Başvuru için bugün son...
GİRİŞ 29.04.2022 14:31 GÜNCELLEME 29.04.2022 14:32

Karabük Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Yayınlanan ilan ile başvuru şartlarından tarihine kadar tüm detayları açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasında kadrolara görevlendirme yapacak. İşte başvuru şekli ve ekranı...

Son Başvuru Ne Zaman?

Karabük Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 15 Nisan 2022 tarihinde başlayıp 29 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar basvuru.karabuk.edu.tr adresinden “e-devlet ile giriş” veya “yeni kullanıcı” butonu kullanarak başvurularını online olarak tamamlayabilecek. 

BAŞVURU EKRANI

İstenen Belgeler Neler?

1- Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf.

2- Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi, (e-devletten temin edilebilir, sorgulama
kodu net ve okunur olmalıdır.)

3- 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi.

4- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için), (e devletten temin edilebilir).

5- Adli Sicil Kaydı (e-devletten temin edilebilir).

6- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için; geçerlilik süresi dolmamış silahlı / silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı fotokopisi.

Başvuru Şartları Neler?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak,

2- Tercih edilecek pozisyon için aranan nitelikleri taşıyor olmak,

3- 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir.

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması gerekmektedir.

6- Herhangi bir sebeple kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

7- Askerlikle ilişiği bulunmamak.

8- Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan tam teşekküllü hastaneden sağlık kurulu raporu istenilecektir. Koruma ve Güvenlik görevlisi pozisyonu için Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğin 18. maddesinde belirtilen “özel güvenlik görevlisi olur” ibareli sağlık kurulu raporu istenecektir.)

9- Tüm unvanlar için Üniversitemizin bütün yerleşkelerinde (merkez ve ilçeler dahil) vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumun bulunmaması gerekmektedir.

10- Destek personeli (temizlik hizmetleri) pozisyonu için, Üniversitemizin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekanlarda temizlik yapabilmesine engel bir durumu bulunmamalıdır. 1

1- 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonu için ise güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacak olup, sonucu olumlu çıkan personel ile sözleşme imzalanacaktır.

12- Aday tarafından gerçeğe aykırı belge verilmesi ya da beyanda bulunulması halinde hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil