AFAD en az 22.442 TL maaş ile personel alımı yapacak! Başvuru için bugün son gün...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) en az KPSS 70 puan ile sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum alınan personellere kadrolara göre en az 22.442 TL, en fazla 44. 884 TL maaş ödemesi gerçekleştirecek. İşte başvuru ekranı...

AFAD en az 22.442 TL maaş ile personel alımı yapacak! Başvuru için bugün son gün...
AFAD en az 22.442 TL maaş ile personel alımı yapacak! Başvuru için bugün son gün...
GİRİŞ 24.04.2022 09:47 GÜNCELLEME 24.04.2022 09:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 31/12/2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” in 8 inci maddesi uyarınca 10 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. En az 70 KPSS puan şartı arayan adayların başvuruları online olarak toplanacak. Ayrıca başvuru şartları ve merak edilen tüm detaylar yayınlanan ilan ile açıklanırken göreve atanmaya hak kazanan adaylara en az 22.442 TL, en fazla 44. 884 TL maaş ödemesi gerçekleştirilecek. İşte başvuru şekli ve tarihi...

Son Başvuru Ne Zaman?

AFAD personel alımı başvuruları 18 Nisan 2022 tarihinde başlayıp 24 Nisan 2022 saat 17.00'ye kadar devam edecek. 

Başvurular e-Devlet üzerinden Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. 

BAŞVURU EKRANI

Başvuru Şartları Neler?

a)657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

c)(b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak (Bu kısımda belirtilen bölüm mezunları aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı ödenecek pozisyonlar için başvuru yapabilirler).

d) Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.

e)Erkek adaylar için başvuru tarihleri itibariyle muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş, muaf veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 10
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde memurlar gecinemiyoruz diyor asgari ücretli ne yapsın
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    10 yillik ogretmenim bende 8 ancak aliyorum .
    Cevapla
  • HASAN. 2 yıl önce Şikayet Et
    8 BİN TL ise çok da değilmiş .özel sektör 10 YIL.mesailerle beraber geçen ay 9100 TL
    Cevapla
  • Gürbüz Dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    22 senelik AFAD personeliyim teknikerim aldığım maaş 9000 TL nasıl bir maaş verecekler acaba yani komedi gibi şube müdürü alıyor 11500 tl bunların ne özelliği olacak varsın almasınlar
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan konuşma 10 yıllık ögertmen arkadaşım 11000 maaş alıyor
    Cevapla
  • Serkan öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Okuldaki ders saati fazla olduğundan Ekdersi fazladır, üzerine halk eğitimden kurs açmıştır. Bende 22 yıllık öğretmenim 8163,86 kuruş yatan maaş hadi yalan desene
    Cevapla
  • Öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    O parayı alması içn ek dersin tavan olması lazım. Tam ek ders alırsa olur. 11 yıllık öğretmenim, 7.600 aldım. Ek ders de her zaman her okulda aynı olmuyor.
    Cevapla
  • Fethi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayır 8 bin 700 lira aldı 25 yıllık uzman öğretmen
    Cevapla
  • Ender 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni öğretmen olan bi akrabam var 1 yil oldu 11 tl aldigini soyluyo ben 8 yillk memurum 7400 anca aliyorum
    Cevapla
  • Memur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl maaş be yav? Ne yapar bu adamlar? 22 yıllık öğremenim aldığım 8 binlira maaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!