Aile Bakanlığı SYDV personel alımı devam ediyor! İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına personel alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup, ilanın detayları ve başvuru şartları haberimizde yer almaktadır.

Aile Bakanlığı SYDV personel alımı devam ediyor! İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu...
Aile Bakanlığı SYDV personel alımı devam ediyor! İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu...
GİRİŞ 21.06.2022 10:49 GÜNCELLEME 21.06.2022 10:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye İş Kurumu, Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı üzerinden SYDV bünyesine personel alımı yapılacağını duyurdu. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanlar ve başvuru yapılacak kurumlar belli oldu. Peki SYDV personel alımı için gereken başvuru şartları neler?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

  • Kamu haklarından mahrum olmamak,

  • Çalışmasına engel hali bulunmamak,

  • 18-50 yaş aralığında olmak,

  • En az ilkokul mezunu olmak,

  • Erkek adaylar için askerlik yapmış ya da askerliği tecil ettirmiş olmak,

  • Adli sicil kaydının olmaması.

  • Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak. 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu’nca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

SYDV PERSONEL ALIM İLANLARI 15 HAZİRAN 2022

Gaziantep İslahiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 17.06.2022

Osmaniye Düziçi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı.17.06.2022

Ordu Çatalpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 16.06.2022

Erzurum Karayazı SYDV. Başkanlığı-15.06.2022

Kütahya Şaphane İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı.13.06.2022-17.06.2022

Çanakkale Biga Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı-17.06.2022

Erzurum Pazaryolu Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı 23.6.2022

Zonguldak Kdz. Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 17.06.2022

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile SYDV personel alımı başvuruları başladı. Yukarıda yer alan ilanlara başvuru yapmak için BURAYA tıklayarak detaylarını görebilir ve başvuru işlemlerinizi bu yönde yapabilirsiniz. 

 

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Mesut ertem 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakkâri ve ilçeleri ne neden alım yok
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kpss şartı yok ise aklıma hiç iyi şey gelmiyor. O zaman Ankara da dayı seçeneği geliyor aklıma. Benim çocuğum liseyi bitirdi kpss ye girdi yeterli baraj puan üzerinde puanda aldı ama aynı siniftan kpss ye girmeyen arkadaşları bölüm ile ilgili devlet işinde bizimki el işinde bile değil. İnsanlar söylerdi inanmazdım ama öncelikle sanat okuluna gönderdiğim ikincisi Ankara da dayı bulmadigim için çok pişmanım. Sanat okulu sıfır kazanç ve bana göre devletin marabalik yapacakları ayırmak için bulduğu bir sistem çünkü son senesini stjda geçiren ders görmeyen öğrenci diğerleri ile aynı sınava giriyor
    Cevapla
  • yaşamak güzel 1 yıl önce Şikayet Et
    eğer sen vatanını seven dürüst bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı isen kayıt yaptır çocuğuna ,heeeeeee sen ermeni asıllı hdpkk chpkk lı ip ve malum kesimden olursan sana ve çocuklarına daha ekmek çıkmazzzzzzzz bunu böyle bil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...