MGÜ en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için bugün son...

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile belirtilen kadrolara personel alımına ilişkin ilan yayınladı. Başvuru süreci ve tarihine ilişkin detayları ise duyurdu. İşte başvuru ekranı

MGÜ en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için bugün son...
MGÜ en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için bugün son...
GİRİŞ 10.01.2023 09:15 GÜNCELLEME 10.01.2023 09:39

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi, Büro Personeli, Tekniker, Teknisyen, Mimar ve Programcı kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan üniversite, yine adaylardan en az 60 KPSS puan şartı istiyor. İşte ilana ilişkin merak edilen diğer tüm detaylar...

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi personel alımı başvuruları 27 Aralık 2022 tarihinde başlayıp 10 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar üniversitesini ( http://www.mgu.edu.tr) web adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurularak “ https://personelilan.mgu.edu.tr” internet adresi üzerinden e-devlet şifresi ile başvuru yapacak.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

3. “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1 inci maddesinin (b) fıkrasına eklenen; “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmüne aykırı durumu olmamak.

4. Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

5. Adayların ilgili 2022 KPSS(B) grubu puan türüne sahip olması gerekmektedir.

6. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

7. Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. Birden fazla unvan kodu için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

8. Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

9. Başvuran adaylar Üniversitenin ihtiyaç bulunan birimlerinde görevlendirilecektir.

10. 2022 KPSS sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve lise düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının başvurduğu ilan kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!