Emniyet Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı sona eriyor! Nasıl başvuru yapılır?

Türkiye İş Kurumu üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine kamu personeli alımı yapılacak. Başvurular KPSS şartsız olarak yapılacak olup başvuru şartları ve ilanın detayları haberimizde.

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı sona eriyor! Nasıl başvuru yapılır?
Emniyet Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı sona eriyor! Nasıl başvuru yapılır?
GİRİŞ 11.12.2023 12:03 GÜNCELLEME 11.12.2023 12:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) kamu personeli alımı ilanı yayınlandı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre alımlar, Fethiye Polisevi İşletmeciliği bünyesine Daimi Statüde Olmak Üzere aşçı ve garson unvanlarında yapılacak.

EGM AŞÇI ALIMI BAŞVURU DETAYLARI

EGM tarafından yapılacak aşçı alımında sözlü ve uygulamalı mülakata girecek olan adayların Mesleki Bilgi (25 Puan),Genel Kültür (20 puan), Dış Görünüş (15 Puan), İletişim, özgüveni ve ikna kabiliyeti (20 puan) ile Kendini ifade edebilme, Anlama ve Kavrama Kabiliyeti, Uygulama (20 puan) olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirme yapılması,  Başarılı sayılabilmek için yapılacak olan sözlü ve uygulamalı mülâkat' tan 100 tam puan üzerinden en az 60 (altmış) puan alınması gerekmektedir.

  • İşe alınmak için Polisevi Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak sözlü ve uygulamalı mülakatta başarılı olmak gerekmektedir.

  • En az ilkokul, en fazla lisans mezunu olmak, eğitim durumunu gösterir belge sunulacaktır.

  • Adli Sicil ve Arşiv Kaydı Belgesi sunulacaktır.

  • Daha önceden iş deneyimine sahip olması, sözlü ve uygulamalı mülakatta tercih sebebi sayılacak ve artı puan olarak değerlendirilecektir. (Bu durumu SGK dökümü ile belgeleyecektir. Olmayanlar için zorunlu değildir.)

  • Milli Eğitim Bakanlığı veya hijyen eğitimi verme yetkisi olan firmalardan ‘’ Hijyen Eğitim Sertifikasına sahip olanlar mülakatta tercih sebebi sayılacak ve artı puan olarak değerlendirilecektir.

  • İlanın son başvuru tarihinden önce istenilen belge ve deneyimlere sahip olmak gerekmektedir.

  • Aşçı iş kolunda alınacak personele asgari ücret ödenecektir.

  • Lojman imkanı bulunmamaktadır.

  • Personellerin çalışma saatleri idaremizce vardiya esasına göre belirlenmektedir.

  • Mülakatı kazanan adayların işe alım aşamasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğümüzce güvenlik soruşturması yapılacak olup, sakıncalı bir durumunun bulunmaması şartı aranacaktır.

  • Sözlü ve Uygulamalı sınavı kazanan adaylar sağlık problemi olmadığını, sağlık raporu ile belgelemek zorundadır.

  • Kurumumuzca işe başvuruda bulunan kişilere yapılacak her türlü duyuru İŞKUR tarafından gönderilen listede bulunan irtibat numaraları üzerinden telefon ile aranmak suretiyle yapılacaktır. Listede belirtilen numaraya ulaşılamaması durumunda veya çağrıya geri dönüş yapılmaması durumunda hakkından vazgeçilmiş sayılacaktır.

  • Mülakat sonuçları Fethiye Ovacık Polisevi Şube Müdürlüğünde askıda duyurulacak olup (7) gün askıda kalacaktır.

EGM GARSON ALIMI BAŞVURU DETAYLARI

  • En az ilkokul, en fazla lisans mezunu olmak, eğitim durumunu gösterir belge sunulacaktır.

  • Adli Sicil ve Arşiv Kaydı Belgesi sunulacaktır.

  • Belirtilen iş kollarında daha önceden iş deneyimine sahip olması, sözlü ve uygulamalı mülakatta tercih sebebi sayılacak ve artı puan olarak değerlendirilecektir. (Bu durumu SGK dökümü ile belgeleyecektir. Olmayanlar için zorunlu değildir.)

  • Garson iş kolunda alınacak personele asgari ücret ödenecektir.

  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin, 4.Maddasine istinaden, işçi olarak alınacaklarda;  2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine,  Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,  millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak, şartlarına haiz olmak.

  • Başvuru sayısının talep edilen sayının 4 (dört) katını aşması durumunda 13.12.2023 günü saat: 10.00’ da Fethiye 4. Noterliğinde çekilecektir. Kura sonrası belirlenen asil ve yedek  adaylar için 14.12.2023 tarihinde saat 10.00’ da Polisevi Şube Müdürlüğümüz hizmet binası giriş katında bulunan toplantı salonunda oluşturulan komisyon tarafından sözlü ve uygulamalı mülakat yapılacaktır.

  • Başvuru sayısının talep edilen sayının 4 (dört) katını aşmaması durumunda noter kurası çekilmeyecek,  başvuran ve 14.12.2023 tarihinde kurumumuza evrak teslim eden tüm adaylar için aynı gün saat 10.00’ da, Polisevi Şube Müdürlüğümüz hizmet binası giriş katında bulunan toplantı salonunda oluşturulan komisyon tarafından sözlü ve uygulamalı mülakat yapılacaktır.

  • Lojman imkanı bulunmamaktadır.

  • Kurumumuzca yukarıda belirtilen evrakları 14.12.2023 günü mülakat saatine kadar Şube Müdürlüğümüze elden teslimini yapmak zorundadır. 

  • Evrak teslim etmeyenler hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.

  • Asil adayların başarılı olması durumunda yedek adaylar için mülakat yapılmayacaktır.

  • Polisevi Şube Müdürlüğümüz  09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" e uygun şartlarda, belirli süreli sözleşmeli personel alınması amacıyla, alınacak personellerin belirlenmesi için Müdüriyet Makamının olurları ile oluşturulan mülakat komisyonu olarak toplanarak, Sözlü ve uygulamalı Mülakata girecek olan adayların Mesleki Bilgi (25 Puan),Genel Kültür (20 puan), Dış Görünüş (15 Puan), İletişim, özgüveni ve ikna kabiliyeti (20 puan) ile Kendini ifade edebilme, Anlama ve Kavrama Kabiliyeti, Uygulama (20 puan) olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirme yapılması,  Başarılı sayılabilmek için yapılacak olan sözlü ve uygulamalı mülâkat' tan 100 tam puan üzerinden en az 60 (altmış) puan alınması gerekmektedir.

  • İşe alınmak için Polisevi Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak sözlü ve uygulamalı mülakatta başarılı olmak gerekmektedir.

  • Ayrıca alınacak tüm personeller devlet memuru olmayıp (belirsiz süreli) statüsünde çalıştırılacaktır. Mevcut yasalar dahilinde devlet memurluğuna veya devlet kadrolarındaki işçi statüsüne geçişi de söz konusu değildir.

  • Kurumumuzca işe başvuruda bulunan kişilere yapılacak her türlü duyuru kurumuza ait santral numaraları olan 0252 616 63 65, 0252 616 65 35, 0505 318 48 46 numaralı telefonlardan İŞKUR tarafından gönderilen listede bulunan başvuru sahiplerine ait irtibat numaraları üzerinden aranmak suretiyle yapılacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda yer alan ilanların başvuruları sadece İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru yapacak adaylar, aşağıdaki linke tıkladıktan sonra İlan Numaralarını yazarak işlemlerini gerçekleştirebilir.

  • Aşçı İlanı No: 00007961506

  • Garson (Servis Elemanı) İlanı No: 00007961468

Başvuru Tarihleri: 5 - 11 Aralık 2023

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Yusuf Köse 4 ay önce Şikayet Et
    Bir çaycı için aranan şartları keşke mv. Belediye başkanlığı adayları vs için de olsa
    Cevapla
  • Bilal 4 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ederim haklı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı