Ahmet Özhan konserine büyük ilgi

Tasavvuf Müziğinin önemli temsilcilerinden Ahmet Özhan'ın Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Malatya'da verdiği konser büyük ilgi gördü.

Ahmet Özhan konserine büyük ilgi
Ahmet Özhan konserine büyük ilgi
GİRİŞ 18.08.2011 13:57 GÜNCELLEME 18.08.2011 13:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Malatyapark AVM, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Türk Sanat ve Tasavvuf Müziğinin Türkiye'de önemli isimlerinden olan Ahmet Özhan'ı sevenleriyle buluşturdu.

Malatya Park AVM Açık Otopark'ta gerçekleşen ve ücretsiz olan Ahmet Özhan konserine Malatyalılar yoğun ilgi gösterdiler. Konsere Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Emniyet Müdür yardımcısı Ahmet Pehlivan, Malatyapark Genel Müdürü Ali Günaçar ile bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile binlerce Malatyalı katıldı.

Ahmet Özhan, bir birinden güzel tasavvuf parçaları ile Malatyalılara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

Konserin sonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ve Malatyapark Genel Müdürü Ali Günaçar tarafından sanatçı Ahmet Özhan'a günün anısına çiçek ve plaket verildi.

İHA

YORUMLAR 2
  • Gökhan SERT 13 yıl önce Şikayet Et
    Teoman vebale girme!. Yok haram filan diyerek kimseyide incitme. Şunu unutmayalım birilerini yermek kendini övmenin sinsi bir emaresidir. Ahmet özhan sevdiğim bir sanatçıdır.
    Cevapla
  • teoman oraloglu 13 yıl önce Şikayet Et
    tasavuf müziği diye bir müzik yok. dini islamda müzik(yaylı ve telli sazlar) haram dır. kişinin teganni ederek (Yani o telli saza uyarak)şarkı söylemeside haram dır(Bak: ibni abidin hazretleri dürr ül muhtar / fıkıh). Tasavuf müziği de yoktur.ismi dergah olup, bu tür müzik yapmak dini islamda çok büyük bir vebaldir. Demek ki o dergahta bir Yakin ehli hala yok. onlara emri maruf yapan bir alim de yok.vayyy bunların tümünün ahiretteki hallerine.Bu bir nasihattir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO duyurdu! 30 ülke çalışıyor, ABD katılmak istiyor
Kadın çalışana bıçaklı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı!