Resmen tehdit etti: Sonucu çok şiddetli olur!

İran, Suriye'ye yapılacak olası bir askeri müdahale konusunda ABD'yi yeniden uyardı.İran, ABD'ye Suriye konusunda “kırmızı çizgileri aşmayın” uyarısında bulundu.

Resmen tehdit etti: Sonucu çok şiddetli olur!
Resmen tehdit etti: Sonucu çok şiddetli olur!
GİRİŞ 25.08.2013 14:01 GÜNCELLEME 25.08.2013 16:42
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Fars haber ajansının haberine göre; İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Mesud Cezayeri, "ABD, Suriye cephesindeki kırmızı çizgileri biliyor ve bu çizgiler aşılırsa Beyaz Saray için birtakım sonuçları olur" dedi.

"SURİYE BİZE SÖZ VERDİ"

İran devlet televizyonu Press Tv Suriye'nin, Birleşmiş Milletler heyetinin kimyasal silah kullanımı iddialarını araştırmak üzere bölgede inceleme yapmasına müsaade edeceği sözünü verdiğini açıkladı.

İran Dışişleri Bakanlığı Muhammed Cevad Zarif'in İtalyan Mevkidaşı Emma Bonino ile yaptığı telefon görüşmesinde, "Suriye hükümetiyle yakın temas halindeyiz. Bize, insanlık dışı bu silahları kullanmadıklarına ve bölgeyi ziyaret edecek Birleşmiş Milletler uzmanlarıyla da tam işbirliği içinde olacaklarına dair güvence verdiler" dediği aktarıldı.

YORUMLAR 51
  • halis özsoy 10 yıl önce Şikayet Et
    Bismillahirrahmanirrahim. Allah iman edenlerin dostudur. Onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır. Kafirlerin velileri ise tâğuttur. (O da) onları aydınlıktan karanlıklara (sürükleyip) çıkarır. Onlar cehennemliklerdir. Orada ebedî kalırlar.BAKARA 257
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Fanatik Mezhepçi Sii ittifak ciyaklamaya başladı.... Beter olsunlar...Esedi,Mollası,Malikisi,Hizbullahı ve Türkiye'deki ulusalcı sol ve askeri dikta sever müttefikleri..
    Cevapla
  • halis özsoy 10 yıl önce Şikayet Et
    YILANIN BAŞI. Bir Gün Gelecek, Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Lanet Okuyacaksınız.! (Adolf Hitler)...
    Cevapla
  • Siyasette İnsaf 10 yıl önce Şikayet Et
    Iraktaki Maliki Hükümetinin Duruşuna İyi bakın. AK PARTİ'ye düşman, Kılıçdaroğluna dost, Batı tarafından orada tutuluyor. Bu durumda İranın naralarının da ABD ile dostluğunu belli etmeme sanatının icrasından başka birşey olmadığını görürsünüz.
    Cevapla
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    İSTER İNANAIN İSTER İNANMAYIN. insanlık ciddi ruhsal boşlukta, her maddi değerin bir patronu var ama insanların ruhu sahipsiz, güçlü devletler hep maddiyat düşündüğü için ruhsal boşluğu dolduramayacak, eassen insanlığı kurtarmak için iranın siyasetine türkiyenin hogörüsüne ihtiyaç var, iranın aşırılıklarını bırakıp toleranslı olması türkiyeninde batı uyduluğundan ayrılması ve iran türkiye sınırının kaldırılıp iki devletin karıştırlması dünyaya maddi manevi hakim olmak demek olacak , eğer büyük düşünüyorsanız gelin bir olalım görsünler yoksa ayrışın elin kötüleri bize hanyayaı konyayı göstersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'e silah sevkiyatı kararı ABD'yi karıştırdı: Biden görevden alınsın
Belçika'nın VRT televizyonu, Eurovision yayını sırasında İsrail’i protesto etti