IŞİD'den Rasulayn'da katliam!

Radikal terör örgütü IŞİD Haseke'nin Türkiye sınırındaki Rasulayn beldesinde sivillere yönelik katliam gerçekleştirdi.

GİRİŞ 29.05.2014 19:27 GÜNCELLEME 29.05.2014 19:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Muhaliflerin yayınladığı görüntülerde IŞİD milislerinin çok sayıda sivili öldürdüğü görülüyor.

Yan yana dizilen cesetlerin arasında çok sayıda çocuğun olması dikkat çekti. Muhalifler IŞİD'in sivil halkı kurşuna dizerek katliamı gerçekleştirdiği belirtiliyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 9
  • Harun B. 9 yıl önce Şikayet Et
    İbretlik. Bu canavarlığı yapanların insan sıfatıyla ortalarda dolanması bile bu dünya için bir gazaba sebeptir. Müslüman ülkeler gözler önünde birer birer eriyor ... Allah bize basiret ihsan etsin. Bu olaydan ibret almak lazım. Güzelim memleketimizi de bir takım ayrışma noktalarından (alevi-sünni, kürt-türk vs.) kırmaya çalışıyorlar. Bugün Türkiye'miz islam alemine ümit ışığı olmuştur. Bir olmalıyız ne olursa olsun.
    Cevapla
  • mfatihim 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey ehli sünnet uyanın.... Hâricîler "Allah'ın vahyettiği ile hükmetleyenler kâfirdirler" (el-Mâide, 5/47) âyetini "Lâ hukme illâ lillâh" (Allah'tan başka kimse hükmedici değildir) şeklinde formüle ediyorlardı. Akîdelerini de mâsum mü'minleri kılıçlarıyla katlederek tatbike geçtiler ve öldürülünceye kadar öldürmeye doymadılar (el-Malatî et-Tenbîh, Neşr. İzzet el-Attar el-Hüseynî, s. 51).Hâricîler Allah'ın sıfatlarında teşbihe karşıdırlar. Kur'ân'ın mahluk olduğunu, çünkü yalnızca Allah'ın Kadîm olduğunu ifade ederler. İmâmet hakkında imamların Kureyş'ten olmasına karşıdırlar. Son derece sert ve acımasız bir adâlet görüşüne sahiptirler. Emr-i bi'l-ma'ruf ve nehy-i ani'lmünker ilkesini şiddet yoluyla müslümanlara tatbik etmişlerdir. Hâricîler bu görüşleriyle Mu'tezile'ye tesir etmişlerdir.Bunları Hz.Ali k.v. efendimiz Nehrevan savaşında yok etmiş,kalan 8-10 kişi bu aşırı düşüncelerini dünyaya yaymıştır...Herkes bunları böyle bilsin,sureti haktan görünüp ehli sünneti yok etmeye çalışan çok tehlikeli gruplardır.
    Cevapla
  • sadbinebivakkas 9 yıl önce Şikayet Et
    İslam ile alkası olan kaç tane müslüman Suriye de savaşıyor. ?. Tamam EL KADİE IŞİD islam ile alkası yok diyelim.. Peki bu islama ile alakası olmayan insanlar tüm danyadan suriye akın ediyor da. Siz islam la alaknız var ken aynı zaman da OSMANLI torunu olmanıza rağmen ..neden maldan candan yurtlarınzan olmuyorsunuz??? Siz mi ilk nesile benziyorsunuz? yoksa onlar mı? Suriye de kaç SOFİ savaşıyor? safı da fark etmez ...kaç tane NURCU savaşıyor? safı da fark etmez...
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Medeni avrupa. Ey avrupa ey avrupa diyen yakıp yıkan geziciler çıkan da bu suriyeli müsülman kardeşlerimiz için bir miting yapında samimiyetinizi görelim.
    Cevapla
  • Aziz Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    resullaynda çatışma olmuştu. benim tahminim; bu çatışma sırasında ölenlerin başlarına kendileri sıktılar ki menfi propaganda olsun. işid'ı savunduğum felan yok. doğru oturalım ,doğru konuşalım,doğruyu bulalım. harici olduklarında şüphe kalmadı ama bu işi de yapmazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı