Esed'in danışmanından PYD açıklaması

Esed'in danışmanı Buseyne Şaban, rejim ordusuyla, PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin askeri operasyonlarda iş birliği yaptığını söyledi.

Esed'in danışmanından PYD açıklaması
Esed'in danışmanından PYD açıklaması
GİRİŞ 20.02.2016 19:04 GÜNCELLEME 20.02.2016 19:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'in Siyasi ve Basın Danışmanı Buseyne Şaban, rejim ordusuyla, PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin askeri operasyonlarda iş birliği yaptığını söyledi.

Rusya'nın RT kanalına konuşan Şaban, "PYD militanları, ülke topraklarını, Suriye ordusu, Rus uçakları ve ulusal savunma gücünün iş birliğiyle özgürleştiriyor. Suriye halkının ve topraklarının bütünlüğünün önemi dikkate alındığında söz konusu iş birliği herhangi bir sorun teşkil etmiyor" dedi.

Söz konusu operasyonlarda yer alanların sadece Kürt asıllı olmadığını dile getiren Şaban, "Savaşanlar arasında Kürt, Arap, Süryani, bazı aşiret mensupları, ordu birlikleri ve ulusal savunma güçlerinin yanı sıra Suriye halkının her kesiminden kişiler yer alıyor, terör karşısında verilen mücadeleye katılıyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • OSMANOĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi Esed.Rus.Pyd.pkk v.s....Fosssss. Biz En Büyügüz Emin Olun. Telaşlarınız boşa !!!! Bizim bir Garantimiz var; Israil. Türkiye biter iki sokak ötede Israil biter. Israiloğulları Cehenneme biz Cennete. Sorun yok.
    Cevapla
  • esed bitik 8 yıl önce Şikayet Et
    esedin iki şansı vardı, ya savaşı şia sünni savaşı gibi gösterip insanları kandıracark böylece iranı savaşa çekecekti, ya da aptal bir devlet bulup bu da rusya oluyor, onu sahaya indirecekti. iran da rusya da esed ile anlaşamayacaklar. bakın söylüyorum. hepsi biribirine ateş açacak. ayrıca suriyede bir savaş kazanmaları mümkün değil. bin yıl da savaşsalar özgür suriye halkını yenemezler. kıyıdaki bir kaç şehir de hapsoldular. ışid, öso, ve diğerleri esedi sağ bırakmazlar. zaten esedin etrafına iyi ce yerleştiler. esed gitti gidiyor
    Cevapla
  • huu 8 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar haysiytsiz bu pyd...
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    oğlum karı gibi kıvırma Adam ol erkek ol biraz Suriyeli muhalifler etek giydirip gezdirmesinler seni
    Cevapla
  • ZEKİ 8 yıl önce Şikayet Et
    vaaaay zekice hedef saptırmaya devam batılı ülkelerin desteğini gizlemeye çalışıyor ve aptal yerine koymaya devam ediyorlar bizi çırpını bakalım artık ok yayadan çıktı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı