299 İranlı gazeteci özür diledi

Bir grup İranlı gazeteci ve aktivist, İran destekli milis grupları tarafından Suriye'de yapılan katliamdan dolayı dünya kamuoyundan özür diledi.

299 İranlı gazeteci özür diledi
299 İranlı gazeteci özür diledi
GİRİŞ 30.12.2016 22:40 GÜNCELLEME 30.12.2016 22:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

299 İranlı gazeteci ve sivil aktivist, imzaladıkları bildirgeyle dünya kamuoyundan İran'ın Suriye'de neden olduğu vahşetten dolayı özür diledi.


Suriye'de Esed rejimi ve İran destekli terörist gruplar, masum halkı hedef alırken, binlerce "can" katledildi ve birçok sivil yerinden oldu.

ATEŞKES İHLAL EDİLDİ

İran destekli terör grupları ve Esed rejimi, Suriye'de gece yarısı başlayan ateşkesi ihlal etti.

Esed rejimi, muhaliflerin kontrolündeki bölgelerden Şam'ın Barada Vadisindeki belde ve köylere havadan varil bombaları ile saldırırken, yabancı terörist gruplardan Hizbullah, bölgeyi füze ve top ateşine tuttu. İlerleyen saatlerde Hizbullah'ın karadan saldırıları yoğunlaştı.

Suriye'de çatışan taraflar arasındaki ateşkes mutabakatı, gece yerel saatle 00.00'da (TSİ 01.00) yürürlüğe girmişti.

YORUMLAR 8
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Neyse canım, yine iyi. Geçte olsa azıcık vicdanı olan Farslıda var demektir, onlarla çalışıp, Şii yayılmacılığına ve katliamına dur diyebiliriz. Hatta sahte İslam Devrimine de bir son verilebilir. Belkide Batı bilerek bunlara zulüm ve katliam için müsaade ediyorki, İslam Dünyası kendi kendini yok etsin diye.
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    İran ya bu mezhep taasubundan vazgeçecek, yada viraneye dönecek. Aklında Batı'nın göz yummasını kullanıp, mezhebini genişletecek. Ulan oğlum, sonunda öldüreceklerinizde zaten Allah'a, Resulüne ve Kuran'a inanan topluluklar. Bir tek Hz. Ali hemencecik Halife olmadı diye 1450 sene kin tutulmaz yahu. Getirin Hz. Ali'yi onu ilk önce ben Halife yapacam kardeşim. Yeter be, bizi Ortaçağ Avrupa'sına dönderdiniz. İnanç savaşlarına bütün İslam ülkelerini kurban ediyorsunuz, bu gidişle sonunda ne Sünni kalacak ne Şii. Yeter be.
    Cevapla
  • amin 7 yıl önce Şikayet Et
    abdeli doslarindan ogrenmisler iraki yok etikten sonraozur dileyen abdeli kafir diye muslumanlara zulum etti iyranda munafik olduguicin suriyeyeli kardeslerimizi kstletiler simdide ozur diliyorlar sizin ozurunuz bir ise yaramaz sizler gibileri icin yasasin cehennem
    Cevapla
  • KOCASOLSK 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli kardeslerim bunu delil olarak gosrerip Iran a tazminat davalari acmslilar. Iran ancak bu tazminatkari odemek zorunda kalirsa bu yayilmacilik saplantisindsn vaz gecer. Yemen bahreyn irak lubnan suriye ve Turkiye de yaptigi yayilmacilik artik o raddeye vardi ki Hacli keferelerinin de dikkatini ve maddi destegini aliyor. Buna son vermek bu tazminat davalariyla dizginlenir.
    Cevapla
  • insallah 7 yıl önce Şikayet Et
    kana doymaya caniler hala kan dokmeye devam ediyor almak istedikkari yerleri ele gecirmek icin saldiriyorlar insalla ordaki mualif kardeslerimiz buna izin vermyecekler ve buna rusyanun el koymasi gerek ateskesin bozulmasina izin vermmemiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!