Sadr'dan katil Esed'e çağrı

Şii lider Mukteda es-Sadr, bebek katili Beşar Esed'e 'görevini bırakma ve halka kendi geleceğini tayin etme fırsatı verme' çağrısında bulundu.

Sadr'dan katil Esed'e çağrı
Sadr'dan katil Esed'e çağrı
GİRİŞ 08.04.2017 15:37 GÜNCELLEME 09.04.2017 17:37
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sadr, yaptığı yazılı açıklamada, "Beşar Esed'in Suriye'nin çıkarı doğrultusunda hareket ederek ülkeyi savaş belasından ve teröristlerin kontrolüne geçmekten kurtarmak için iktidardan vazgeçip görevinden istifa etmesi insaflı olur" ifadesini kullandı.

"ABD'nin Suriye'ye askeri müdahalesi faydasızdır" diyen Sadr, şunları kaydetti: "Irak'ta DAEŞ’e saldırdığını ilan etti ancak terör hala topraklarımızda bulunuyor. Buradaki müdahalesi asla faydalı olmamıştır. ABD, barışın öncüsü olmak istiyorsa diyaloğu desteklemeli. Filistin, Burma, Bahreyn ve diğer yerlerdeki halkı kurtarmalı."

Herkese "Suriye'deki askerlerini çekmeleri" çağrısı yapan Sadr, ülkenin geleceğini Suriye halkının belirlemesi gerektiğini vurguladı. 

YORUMLAR 22
  • Ali Haşimi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sapık şia sadr tiyatro oynuyor geberince doğru cehenneme cani esed uşağı!!
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 7 yıl önce Şikayet Et
    ah iran ah bu gunahlar sizi yok edecek allah sizi bildigi gibi yapsin
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Biraz geç kalmadın mı İran alçağı. Suriyede geleceğini tayin edecek halk mı kaldı. Artık kendiniz çalın kendiniz oynayın. Reis o senin dediğini altı yıl evvel söyledi. Dünya RTE nin sözüne gelecek ama neçe sonra.
    Cevapla
  • Tuba 7 yıl önce Şikayet Et
    Hergün ayrı senaryo oynuyorlar. Seyreyle güzel,kudreti mevlam neler eyler...
    Cevapla
  • Müslim 7 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylüyor. Düne kadar neredeydin de şimdi meydana çıkıp barış güvercini gibi konuşuyorsun. Nusayri (Şiiliğin bir kolu) olan esed gözü dönmüşçesine 6 yıldır Sünni Müslümanları katlederken neredeydin? Haşdi şabi denen Şii terör örgütü Sünni Müslümanların üstünden tankla ggeçerken, kadınlara tecavüz ederken neredeydin? Zalime merhamet edilmez. abdnin de Allah belasını versin bu arada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
‘Sorun afet mi kafa mı?’ Ankara’yı sel götürdü Mansur Yavaş suskunluğa büründü
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı