CHP'lilerin otobüsü polis tarafından engellendi

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ülkümen Rodoplu, "Ergenekon Davası"nın görüldüğü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ne gidecek CHP üyelerinin bulunduğu otobüslerin polis tarafından engellendiğini iddia etti.

CHP'lilerin otobüsü polis tarafından engellendi
CHP'lilerin otobüsü polis tarafından engellendi
GİRİŞ 04.08.2013 21:39 GÜNCELLEME 04.08.2013 21:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rodoplu, gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir'in çeşitli ilçelerinden Silivri'ye gitmek üzere 20 otobüs organize ettiklerini belirtti.

Trafik polislerinin hareket edecek araçların evraklarını aldıktan sonra araçları bağladığını öne süren Rodoplu, şöyle konuştu:

"CHP üyelerini taşıyan Silivri'ye gidecek otobüsler polis tarafından engellendi. Firma sahiplerine 'yarın gelin aracınızı alın' denmiş. Bu otobüslerin evrakları tam, biz zaten eksiklik olmaması noktasında dikkatli davrandık. Araçların bağlanmasıyla ilgili herhangi bir gerekçe sunulmuyor. 20 otobüs İzmir'in çeşitli ilçelerinden hareket edecekti, 12'si hareket edemedi. Diğerlerine ulaşamadık."

YORUMLAR 1
  • Majestelerim 10 yıl önce Şikayet Et
    alınan güvenlik önlemleri için HÜKÜMETİME TEŞEKKÜRLER.. Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. türkiye normalleşiyor. TÜRKİYE artık bir avuç ÇAPULCUYA pabuç bırakacak kadar küçük değil.fakat allah kimseyi nefsine ve şeytana uydurup da silivridekilerin durumuna da düşürmesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...