CHP'den mitinglerle ilgili sürpriz karar!

Ankara'da 97 kişinin kişinin öldüğü katliamın ardından mitinglere ara veren CHP, 1 Kasım'a kadar tüm mitingleri iptal kararı aldı.

CHP'den mitinglerle ilgili sürpriz karar!
CHP'den mitinglerle ilgili sürpriz karar!
GİRİŞ 14.10.2015 12:19 GÜNCELLEME 14.10.2015 13:44

CHP, 1 Kasım'a kadar tüm mitingleri iptal etme kararı aldı. CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Güvenlik sorunu var. Bu acılı günde gidip mitingde ne anlatacaksınız?" dedi.

Hürriyet'ten Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "konseptimizi değiştirdik. Bundan sonra büyük mitingler yapmayacağız, bunun yerine halka gidip ziyaret edeceğiz, dertlerini dinleyeceğiz" dedi.

KARARIN İKİ SEBEBİ

Toprak, bu kararı almalarının iki nedeni olduğunu belirterek, bu nedenleri şöyle ifade etti: "Böyle bir karar almamızın ilk nedeni, acılı günler yaşamamız. Bu acılı günde gidip mitingde ne anlatacaksınız? İkinci neden ise, güvenlik sorunu. Türkiye'de güvenliğin sağlanması konusunda büyük sorun yaşanıyor. Hükümet, toplumun güvenliğini sağlayamıyor. Moral yok. "

Toprak, bundan sonra CHP'lilerin seçim çalışmalarını illerde vatandaşların bulunduğu yerlere giderek, esnaf, kahvehane ziyareti, küçük toplantılara gibi çalışmalarla sürdüreceklerini vurguladı.

YORUMLAR 25
  • xxxxxxxxxxxx 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kararınızı asker şehit olduğunda almadınız
    Cevapla
  • Yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Sanki kaç kişi gelicek senin boş vaatlerine oylar AKP ye
    Cevapla
  • sadik 10 yıl önce Şikayet Et
    Ister iptal et ister etme.Necip milletimiz CHP yi 67 senedir iktidar yapmadi yapmazda.Bunu bir yere yaz !
    Cevapla
  • deniz 10 yıl önce Şikayet Et
    abartıldığı gibi güvenlik sorunu olmadığı için biz mitingimizi yapıcaz inşallah ..oylar ak partiyee
    Cevapla
  • ONUR 10 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yapacak hiç bir vaadin yoktu. Milleti bari boşu boşuna meşgul etmemiş oldun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi! Suriye'de karışıklık artıyor: Ordu Lazkiye'ye doğru harekete geçti...
Merkez Bankası'ndan rezerv açıklaması