Dağ'dan CHP'lilere: Balık baştan kokar

CHP'li vekil Atilla Sertel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan için sarf ettiği sözlerine AK Partili Hamza Dağ'dan sert tepki geldi.

Dağ'dan CHP'lilere: Balık baştan kokar
Dağ'dan CHP'lilere: Balık baştan kokar
GİRİŞ 26.01.2016 15:04 GÜNCELLEME 26.01.2016 15:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarf ettiği iddia edilen sözlerine tepki göstererek, "Muhalefet mantıklı hiçbir yaklaşım sergilemediği gibi kim daha seviyesiz bir üslup kullanırsa, daha çok hakaret ederse en iyi muhalefeti yaptığını zanneder hale geldi. Oysa milletin gözünde her gün daha da küçülüyorlar farkında değiller" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bir televizyon kanalına konuk olarak katılan ve açıklamaları tartışılan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in sözlerine sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarf edildiği iddia edilen sözlerle ilgili muhalefetin mantıklı bir yaklaşım sergilemediğini ifade eden Dağ, "Bizler siyasetçiyiz, halkın oyu ile meclise kendilerini temsil için gönderdiği vekilleriz. Bizler bir şeyler söylerken dikkat etmeli, topluma örnek olabilecek konuşmalar yapmalıyız" dedi.

Muhalefetin tutumunu da eleştiren AK Partili Dağ, şöyle devam etti:

"Balık baştan kokar. Her şeyden öte projeler üzerinden, fikirler üzerinden konuşmalıyız. Dolayısı ile hiçbir fikri, mantıki yönü olmayan, söyleyenin insanlığından dahi şüphe uyandıran bu tür konuşmalara cevap vermek lafügüzaf olacaktır. Aslında bu durumun buraya gelmesini özetleyen çok güzel bir atasözümüz var. İmam hata yaparsa cemaat ne yapmaz ki mahiyetinde, yaşanılan durum ne yazık ki tam da bu. Muhalefet mantıklı hiçbir yaklaşım sergilemediği gibi kim daha seviyesiz bir üslup kullanırsa, daha çok hakaret ederse en iyi muhalefeti yaptığını zanneder hale geldi. Oysa milletin gözünde her gün daha da küçülüyorlar farkında değiller. İnsanların seçtiklerine, her şeyden öte insana saygı duymayan, kendi gibi olmayan her şeyi inkar ve yok noktasında hareket eden bu zihin altyapısını bugüne kadar muhatap almadık, almamaya da devam edeceğiz."

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, katıldığı bir televizyon programında, "Biz hem çok şanslıyız hem çok şanssızız. Aynı yüzyıl içinde hem Türkiye’ye bir deha gelmiştir ve ne yazık ki Türkiye’nin de bir delisine denk geldik. Dehamız Mustafa Kemal Atatürk’tür. Diğerini de zaten siz biliyorsunuz. Manisa’ya açılan hastanenin de niye açıldığını iyi biliyorsunuz. Allah onu oraya getirmeyi nasip etsin" demişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • ekin su 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi oraya tıkmayı nasip etsin.
    Cevapla
  • soydaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Gidin tedavi olun
    Cevapla
  • hep gol yediler 8 yıl önce Şikayet Et
    12 Eylül 2010 Refarandum, 12 Haziran 2011 Genel Seçim, 30 Mart 2014 genel seçim, 10 Ağustos 2014’te yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi, 07 Haziran 2015’te yapılan seçim, 01 Kasım 2015 genel seçim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi