BDP'li vekil dağda PKK'lıyla plajda sevgilisiyle

BDP'de Bengi Yıldız ve Übeydullah Özmen'den sonra bir açılım daha yaşandı. BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Şemdinli'de teröristlerle kuçaklaştı. Kaş'ta ise genç sevgilisiyle tatil yaparken yakalandı.

BDP'li vekil dağda PKK'lıyla plajda sevgilisiyle
BDP'li vekil dağda PKK'lıyla plajda sevgilisiyle
GİRİŞ 11.09.2012 13:12 GÜNCELLEME 10.03.2020 09:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ertuğrul Kürkçü... Türkiye onu "Kızıldere baskını" ile tanıdı! Dev- Genç'in eski başkanıydı. 68 kuşağının önde gelen öğrenci liderleri arasında yer aldı. 30 Mart 1972'te Tokat'ın Kızıldere Köyü'nde düzenlenen baskında, sağ kurtulan tek isim olarak hafızalara kazındı. Mahir Çayan ve arkadaşlarının öldüğü evden sağ çıktı. Yıllar sonra direksiyonu BDP'ye kırdı.

GÜNLÜĞÜ 450 TL

Seçimlerde Mersin'den BDP milletvekili seçildi. Ve son olarak da Şemdinli'de "teröristlerle kucaklaşırken" görüntülendi. Aysel Tuğluk ve Gültan Kışanak ile teröristleri kucaklayıp poz verdi. İşte "Dağdaki çocuklar"la poz veren Kürkçü'nün yolu Şemdinli'den sonra sahile düştü. BDP'li Bengi Yıldız ile Anadolu Din Adamları Derneği Başkanı Übeydullah Özmen'in ardından Kürkçü de sahile açıldı. Genç sevgilisi ile Antalya'nın Kaş ilçesinde tatil yaparken objektiflere yakalandı. Kürkçü ve sevgilisinin Aquaris Otel'de tatil yaptığı ortaya çıktı. Çiftin tatil için kaldığı otelin tek gecelik fiyatı ise 450 TL'ydi.

'TATİLİMDEN SİZE NE!'

Takvim fotoğraflar üzerine Kürkçü'yü aradı. Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel'e konuşan Kürkçü, şunları söyledi: "Benim tatilimden size ne. Siz tatil yapmıyor musunuz? Herkesin tatil yapmaya hakkı yok mu. Ayrıca bana sormadan nasıl fotoğraflarımı çekerler. Paparazzilik yaparak gazetecilik mi olur. Bu yüzden sizi şiddetle kınıyorum. Böyle gazetecilik yapacaksanız size bir şey söylerdim hadi boşver."

ÖĞRENCİ LİDERİYDİ

Ertuğrul Kürkçü, 68 kuşağının önde gelen öğrenci liderleri arasındaydı. Ancak yıllar sonra BDP ile dirsek temasına geçti. Hatta terör örgütü PKK'nın kurguladığı Halkların Demokratik Kongresi (HDK) isimli çatı yapılanmasının başkanlığını yaptığı iddia edildi. Kürkçü'nün başkan olmasında ise Öcalan'ın talimatının etkili olduğu belirtildi.

KUCAKLAŞMADAN KULAÇLAMAYA

BDP'Lİ Kürkçü, Gültan Kışanak, Sabahat Tuncel ile Bağımsız milletvekili Aysel Tuğluk'un da aralarında olduğu grup, 18 Ağustos'ta Hakkari Şemdinli'ye gitti. Bu sırada 1'i kadın 5 PKK'lı grubu durdurdu. Herkes "Ne olacak" diye beklerken BDP'liler teröristleri kucaklayıp öptü.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 2
  • nurettin gül 11 yıl önce Şikayet Et
    bdp lilerin halkı ile dansı... .....................................................
    Cevapla
  • demir demir 11 yıl önce Şikayet Et
    filtresiz cigarası yanında mıydı?. dünya'ya dinsizliği yaymaya çalışan isveç krallığının desteğiyle ayakta tuttuğu bianet sitesi ile elindeki pisliği herkese bulaştırmaya çalışan ertuğrul. bunların laflarına inanıp bunlar için ölenler düşünsün. ağaları lüx otellerde fink atarken,beynini yıkadıkları çocuklar rutubetli yerlerde vatanı kurtarma ve halkların kardeşliği gibi yalan söylemlerin peşinde koşturuyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!