Levent Kırca'yı koşa koşa İP'e götüren sebep

Cumhuriyet Halk Partisi'ne verdiği destekle adından söz ettiren tiyatrocu Levent Kırca, Ergenekon'dan tutuklu olan Doğu Perinçek'in genel başkanlığını yaptığı İşçi Partisi'ne üye aldı.

Levent Kırca'yı koşa koşa İP'e götüren sebep
Levent Kırca'yı koşa koşa İP'e götüren sebep
GİRİŞ 08.10.2012 08:29 GÜNCELLEME 08.10.2012 08:29
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Aralarında Levent Kırca, Oktay Akbal, İlyas Salman, Suzan Aksoy, Muazzez İlmiye Çığ, Özdemir Nutku ve Fikret Otyam'ın da aralarından bulunduğu bazı isimler 'Yeniden Atatürk Devrimi İçin' İşçi Partisi'ne katıldı. 

LEVENT KIRCA: BURASI SON DURAK

Törene katılan oyuncu Levent Kırca, "Ben davet almadan, kendim geldim İP'ye.. Yürüyerek değil koşarak gelmeli. Vakit az kaldı. Burası son durak." dedi.

"ATATÜRK BURADA BAŞ TACI"

Kırca, İşçi Partisi'nde farklı bir dünyanın, kardeşliğin, dostluğun olduğunu anladığını ifade etti. Kırca, "Burada herkesin bir kenara atmaya çalıştığı Atatürk baş tacı, Atatürk burada baş tacı" diye konuştu.

"BU YUMRUKLAR BİRİLERİNİN BAŞINA İNECEK"

Kırca, yumruklarını kaldırarak bağırdıklarını belirterek, "Ama bu yumruklar havada durmayacak, birilerinin başına inecek. Söz veriyorum. Çünkü çoktan hak ettiler. Türkiye'nin geleceğinde İşçi Partisi iktidar olacak." 

YORUMLAR 94
  • Bir dost 11 yıl önce Şikayet Et
    oya başardan ayrıldı, ipe sapa gelmez işler yapmaya başladı.... demekki bu adamı çekip çeviren eski eşiymiş, ayrıldıktan sonra buna bir haller oldu, freni patlamış damperli gibi gidiyor inşALLAH biyere çarpmadan durur.
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    "olacak o kadar" yaş geçiyo artık..... bu kafadan çok şey beklemeyin ama sana diycek bi lafımda var kusura bakma ama kimse seni "ip"lemiyo yorma kendini dümenden atatürkçü.....
    Cevapla
  • murat demr 11 yıl önce Şikayet Et
    hani o nezaket nirde.... hani niyetimiz kimseyi kırmak değildi hani oradakini buraya atmak değildi hani arada bir zülfiyare dokunduyduk noldu le nolduuu içindeki canavar daha fazla dayanamadımı nedir zaaaa :)
    Cevapla
  • ali celik 11 yıl önce Şikayet Et
    hangi işçinin partisi. bu partinin işçilerle alakalı faaliyetini gören varmı.ben görmedim
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 11 yıl önce Şikayet Et
    sanattan doğan zihniyet. sanata karşı değilim ama bazı sanat dalları geçmişine, insanına kültür ve yaşantısına ters istikamette bir zihniyet varedebiliyor. bizlerde bunları yıllar yılı alkışlayıp zevkle seyredebiliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Tek kişilik uçan araç 'Hexa', Tokyo'da gösteri uçuşu yaptı
Saplantılı eski nişanlısı katletmişti: Büşra Kaban'ın vurulma anı ortaya çıktı