Doğal, etkili ve kalıcı diş beyazlatma yöntemleri! Bembeyaz dişler...

İnci tanesi gibi bembeyaz ve ışıl ışıl parlayan dişlere sahip olmak, hemen herkesin arzu ettiği güzellikler arasındadır. Hiçbir kimyasal madde kullanmadan ve diş beyazlatma işlemi uygulamadan evde uygulayacağınız diş beyazlatma yöntemlerini size özel oluşturduk. İşte, etkisini anında gösterecek diş beyazlatma yöntemleri!

Doğal, etkili ve kalıcı diş beyazlatma yöntemleri! Bembeyaz dişler...
Doğal, etkili ve kalıcı diş beyazlatma yöntemleri! Bembeyaz dişler...
GİRİŞ 15.03.2019 09:13 GÜNCELLEME 15.03.2019 12:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gerek estetik görünüm açısından cezbedici olması gerekse sağlıklı bir diş yapısına sahip olunduğunun göstergesi olan bembeyaz ve parlayan dişler, yüzün güzelliğini tamamlayıcı unsurlar arasındadır. Fakat zaman içerisinde dişler, tükettiğimiz yiyecek veya içeceklerden, sigara alışkanlığından ya da yaşın ilerlemesine bağlı olarak eski beyazlığını ve parlaklığını kaybedebilmektedir. Bu nedenle cansız ve soluk bir görüntüye dönüşen dişler, kişilerin toplum içerisinde öz güvenini yitirmesine neden olarak gülümsemekten ve dişlerini gösterebilecek herhangi bir hareketten daima kaçınır. Fakat, dişlerinize yeterli ölçüde hassasiyet gösterip bakımını ihmal etmeseniz dahi çok çeşitli faktörlerden beyazlığını ve parlaklığını kaybedebilmeniz olası bir durumdur. Biz de bu problemi yaşayan kişiler için tamamen doğal içerikli diş beyazlatma yöntemlerini oluşturduk. İşte, kolayca bulunan malzemelerle rahat ve hızlı bir şekilde çözüm getirebileceğiniz doğal, etkili ve kalıcı diş beyazlatma yöntemleri...

 

 

DİŞ BEYAZLATMA YÖNTEMLERİ NELERDİR? BEMBEYAZ VE PARLAYAN DİŞLER İÇİN...

1)KABARTMA TOZU VE ELMA SİRKESİ:

 

 

Bembeyaz ve parlayan dişlere sahip olabilmek için kabartma tozu ve elma sirkesi muhteşem bir ikili olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun için evinizdeki herhangi bir kaseye kabartma tozu ekleyin. Ve kabartma tozunun macun kıvamına gelmesine yardımcı olacak ölçüde elma sirkesi ilave edin ve karıştırmaya başlayın. Bu karışım en doğal, etkili ve kalıcı diş beyazlatma yöntemlerindendir. Hazırladığınız karışımla dişlerinizi hafif bir şekilde fırçalayın, farkı göreceksiniz. 

diş beyazlatma yönrtemleri

2)MUZ KABUĞU:

Muz kabuğunun içerisinde yüksek miktarda bulunan magnezyum, potasyum ve manganez maddeleri sayesinde dişlerinizin bembeyaz olmasına ve ışıl ışıl parlamasına önemli ölçüde yardımcı olmaktadır. Bunun için taze bir muzun kabuğunun beyaz olan bölümlerini dişlerinizin üzerine sürme işlemini uygulayın. Muz kabuklarını sürmenizin ardından dişlerinizi fırçalayarak işlemini sonlandırın. Ancak farkı görebilmek için bu yöntemi düzenli olarak uygulamanız gerekmektedir, haftada iki ya da üç kez tekrarlamanız yeterli olacaktır.

bembeyaz ve parlayan dişler

3)KABARTMA TOZU VE HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI:

Diş beyazlatma yöntemlerinden bir diğeri olan Kabartma Tozu ve Hindistan Cevizi Yağı, dişlerinizin güçlü ve sağlıklı bir yapıya kavuşmasına ciddi ölçüde destek vermektedir. Bu yöntemden yararlanabilmeniz için öncelikle evinizde bulunan herhangi bir kaseye 1 çay kaşığı kabartma tozunu ilave etmeniz gerekmektedir. Ardından kabartma tozunun üzerine ½ çay kaşığı miktarında hindistan cevizini koyun. Bu karışımı macun kıvamını alıncaya değin karıştırma işlemini gerçekleştirin. Bir diş fırçası yardımıyla bu karışımla dişleriniz fırçalayıp ağzınızı durulayın, yine bu yöntemin etkisini gösterebilmesi için hafta 2 kez tekrar etmeniz gerekmektedir.

4)ÇİLEK EZMESİ:

Yaz aylarının en çok tüketilen ve hem görünümüyle hem de tadıyla iştahları kabartan bir meyve olan çileğin de diş beyazlatma yöntemlerinde kullanıldığını biliyor muydunuz? Çileğin içerisinde bulunan maddeler, sararan dişlerin dişlerin beyazlamasına ve parlak bir görüntüye kavuşmasına destek vermektedir. Aynı zamanda diş sağlığını da koruyup güçlendirmesi nedeniyle her fırsatta tercih edilen gözde yöntemler arasındadır. Bu karışımdan yararlanabilmek için 2 ya da 3 büyük çileği ezip macun kıvamına getirmeniz gerekmektedir. Hazırlamış olduğunuz bu ezmeyi bir diş fırçası ile dişlerinize uygulamaya başlayın, üç ya da beş dakika boyunca ağzınızda beklettikten sonra bolca su ile durulayın. Bembeyaz ve parlak dişler için bu karışımı haftada bir defa tekrar etmeniz gerekmektedir.

sağlıklı dişler

5)KABARTMA TOZU VE LİMON:

Diş beyazlatma yöntemlerinde kullanılan en güçlü iki madde hiç şüphesiz kabartma tozu ve limondur. Bu ikisi yan yana geldiğinde ise mucizevi etkiler ortaya çıkmaktadır, faydaları&yararları saymakla bitmeyecek kadar çok olan kabartma tozu ve limon diş dostu olarak da karşımıza çıkmaktadır. Gerek dişlerin sağlığını korumak/güçlendirmek ve bakımını sağlamak gerekse bembeyaz ve parlak bir görüntüye kavuşması için harika bir ikilidir. Bu karışımdan yararlanmak için evinizdeki herhangi bir kaba kabartma tozunu ilave edin, ardından yarım limonun suyunu sıkmanızın ardından bu kabın içerisine ekleyin. Kabartma tozu ve limon ikilisini güzelce karıştırmanızın ardından kullanacağınız kadar miktarda alıp diş fırçanızın üzerine sürün ve hafifçe dişlerinizi fırçalamaya başlayın. Son olarak ağzınızda bir dakika boyunca bekletmenizin ardından çalkalayın.

YORUMLAR 6
  • Gamze 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi yalan böyle şeylere inanmayın.
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    ister kabartma tozu ister meyve ezmesi kullanın hepsi diş üzerindeki mineyi soyarak (yukarıdaki muz ile ilgili olanı bilmiyorum çünkü meyve asidi az) dişi beyazlatıyor. sonra acısı fena çıkar.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kabartma tozu ve limon zamanla diş minesini aşındırıyor. Benim başıma geldi. Dişlerimi porselen yaptırmak zorunda kaldım.
    Cevapla
  • Gamze 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben denedim çok iyiydi sizde deneyin.
    Cevapla
  • Gamze 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakın denemeyin!!!
    Cevapla
  • Gamze 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakın denemeyin!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz