Temizlik yaparken sandalyeden düştü, Siirt'te ilk kez yapılan ameliyatla iyileşti!

Siirt'te evde temizlik yaptığı sırada duvar silerken dengesini kaybederek sandalyeden düşen ve ağır yaralanan kadın Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk kez gerçekleştirilen ameliyatla sağlığına kavuştu..

Temizlik yaparken sandalyeden düştü, Siirt'te ilk kez yapılan ameliyatla iyileşti!
Temizlik yaparken sandalyeden düştü, Siirt'te ilk kez yapılan ameliyatla iyileşti!
GİRİŞ 22.06.2021 15:44 GÜNCELLEME 22.06.2021 15:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siirt'te evinin duvarını silerken dengesini kaybedip sandalyeden düşerek yaralanan Mukkadder Kayar, yakınları tarafından eve çağırılan ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenede Kayar’ın belinde iki omurgasının kırıldığı tespit edildi. Kayar, spinal anestezi stabilizasyon ile ameliyat edildi. Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Öğretim Üyesi Mustafa Nevzat Firidin, Siirt’te ilk kez gerçekleştirilen spinal anestezi ameliyatı ile hastanın şifa bulduğunu söyledi.

Televizyonda gördüğü insanların mağduriyetinden etkilendi, girişimci oldu!Televizyonda gördüğü insanların mağduriyetinden etkilendi, girişimci oldu!




SİİRT İÇİN BÜYÜK BAŞARI


Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Öğretim Üyesi Mustafa Nevzat Firidin, "Düşme vakasıyla gelen hastamızı muayene ettiğimizde belinde iki omurgasının kırıldığını gördük. Hastamızı ameliyata aldık. İlde ilk kez gerçekleşen spinal anestezi stabilizasyon (platin) ameliyatı ile hastanın ameliyatını gerçekleştirdik. Başarılı geçen ameliyat sonucu hasta ağrılarından kurtuldu. Bu tür ameliyatların yapılmasıyla başka illere sevkleri önlemiş olduk. Bu ilimiz için bir başarıdır. İnşallah devamı da gelecektir. Spinal anestezi stabilizasyon hasta uyanıkken yapılan ameliyattır" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Leman. hukuk,4 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakteri yuvası petrol atıgı o Maskeleri takmadan verdiginiz poz için tebrik ediyorum hepinizi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi