Evine gelen aşı ekibini 3 kez reddetti! 26 yaşındaki Lale koronaya yenik düştü

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Lale Duran ailesindeki tek aşısız bireydi. Evinin önüne 3 kez aşı aracı gelmesine rağmen aşı olmayınca, koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Evine gelen aşı ekibini 3 kez reddetti! 26 yaşındaki Lale koronaya yenik düştü
Evine gelen aşı ekibini 3 kez reddetti! 26 yaşındaki Lale koronaya yenik düştü
GİRİŞ 13.08.2021 17:32 GÜNCELLEME 13.08.2021 17:32
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının açıkladığı 31 Temmuz-6 Ağustos tarihleri insidans haritasında Samsun 100 binde 176,99 vaka sayısına yükseldi. Samsun 24-30 Temmuz tarihleri arası insidans haritasında ise 100 binde 112,90 vaka sayısındaydı. Korona virüs vakaları artış gösteren Samsun’da bir üzücü haber Bafra’dan geldi. Anne ve babası ile birlikte gittikleri cenazede korona virüse yakalandığı öğrenilen genç kız durumu ağırlaşınca Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakımda tedavi gören genç kız müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden genç kız Bafra Altınay Mahallesi’nde bulunan mahalle mezarlığına defnedildi.

Korona aşısında dikkat çeken sigara uyarısı: Antikor seviyesini etkileyebilir!Korona aşısında dikkat çeken sigara uyarısı: Antikor seviyesini etkileyebilir!

 
ANNE BABA AŞI OLDU KIZLARI AŞIYI REDDETTİ

Yetkililerden alınan bilgilere göre, hayatını kaybeden Lale Duran’ın evinin önüne 3 kez aşı aracı geldi. Anne ve babası aşı olmayı tercih ederken, genç kız ise Covid-19 aşısı olmadı. Anne ve babasının korona virüsü yendiği, sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 86
  • DADAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde aşı çadırı var terbiyesiz nankör birde yalan söylüyorsun yaşlılarımıza evde aşı vurdurduk sende aşını vurulma yakında imamın kayığına binersin diyeceğim ama çoluğun çocuğun vardır Allah esirgesin bi zahmet git aşını ol
    Cevapla
  • Altın 2 yıl önce Şikayet Et
    Evin önüne Aşı nerde geliyor merak ediyorum geliyorsa bize de gelsin
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalk git aşını ol.
    Cevapla
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olsa hayatta kalacakmıydı ? Aşı ecelden mı koruyor yoksa hastalıktan mı ? Yorum yaparken dikkatli yorum yapalım inançsız insanlar gibi yorum yapmayalım, bende aynı şekilde ölüm döşeğine düşeceğimi bilsem aşı olmam. Allaha şükür hastalığı geçirdim şuan sağlıklıyım ecel gelene kadar da dünyada kalacağım.
    Cevapla
  • Abdullah Er 2 yıl önce Şikayet Et
    acaba intihar muamelesi mi görecek. Allah bilmiyorsanız bilene sorun diyor. dilipak acaba bu konuda bilen sınıfındamı yer alıyor. ne büyük vebal.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    misafir resmen saçmalıkta mastır yapmışsın.aşı ve helal sertifikası :) daha neler duyacağız neler
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tersten bak, aşını helal sertifikası var mı? İlaç da olsa haramdan uzak durulmaz mı? Mesela böceklerden elde edilen, yada domuz hücrelerinde kültürlendirilen bir aşı mıdır? Bu durumda kullanımı caiz midir? Hemen kabullenip intiharını sorgulayacağına içeriğindeki bileşenler haram mı helal mı sorsana bakalım.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahhh yavrum...Neden yaptin bunu??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti