En hızlı kilo verme yöntemlerinden biri! Leblebi ve yoğurdu birlikte karıştırıp yerseniz...

Sağlıklı ve hızlı kilo vermek için besin değerleri zengin olan aynı zamanda da hafif yiyeceklerin tüketilmesi tavsiye edilir. Leblebi ve yoğurt, uzun süre tok tutan özelliği ve zengin besin değerleri sayesinde diyet yapanların ara öğünlerinde sık sık tükettikleri besindir. Peki yoğurtlu leblebi diyetinin faydaları nelerdir? 3 günde 4 kilo verdiren leblebi diyeti...

En hızlı kilo verme yöntemlerinden biri! Leblebi ve yoğurdu birlikte karıştırıp yerseniz...
En hızlı kilo verme yöntemlerinden biri! Leblebi ve yoğurdu birlikte karıştırıp yerseniz...
GİRİŞ 07.11.2021 15:50 GÜNCELLEME 07.11.2021 15:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Leblebi ve yoğurt, besin değerleri bakımından iki güçlü besin olmasının yanında oldukça hafif ve insan sağlığı için sayısız faydaya sahiptir. Diyet yaparken genellikle vücudun ihtiyacı olan besin değerleri tam olarak karşılanmadığı için beden bir süre sonra güçsüz düşer, hastalıklara karşı direnci zayıflar. Leblebi ve yoğur, besin değerleri bakımından oldukça zengin iki besindir. Diyet esnasında vücudun ihtiyacı olan vitaminleri ve mineralleri karşılamasının yanında sindirim sisteminin hızlı çalışmasına yardımcı olmasıyla birlikte uzun süre tok tuttuğundan öğünlerde kontrolsüz yemek tüketiminin önüne geçer.

Altın yoğurt kürü zayıflatır mı? Altın yoğurt kürü nasıl hazırlanır?Altın yoğurt kürü zayıflatır mı? Altın yoğurt kürü nasıl hazırlanır?

Leblebi ve Yoğurt Diyeti Faydaları Nelerdir?

  • Leblebi ve yoğurt kürü uzun süre tok tutar.

  • Yüksek kolesterolü düşürür. 

  • Bağırsakların sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. 

  • Hazmı kolaylaştırır.

  • Mide ağrılarına iyi gelir. 

  • Bağışıklık sistemini güçlendirir. 

  • Daha hızlı ve kalıcı kilo vermeye yardımcı olur. 

  • Kan şekerini düzenler. 

Leblebi ve Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır?

Sıkı bir diyetle kısa sürede hızlı kilo vermek isteyenlerin en fazla 4-5 gün uygulayacağı bir diyettir. Yoğurt ve leblebi ile elde edilen kürü 3 öğün boyunca 1'er kase tüketerek yapılır. Tüm vücudu toksinlerden arındıran yoğurt ve leblebi diyeti, sindirim sisteminin daha hızlı çalışmasına yardımcı olur. Yoğurt ve leblebi kürü 4 gün ara vermeden uygulandıktan sonra muhakkak normal ve sağlık beslenme alışkanlığına geri dönülmesi gerekir. Leblebi ve yoğurt diyeti ayda 2 defa dönüşümlü olarak uygulanması sağlık açısından tavsiye edilir.

İp atlamanın faydaları nelerdir? Her gün düzenli olarak ip atlamak zayıflatır mı?İp atlamanın faydaları nelerdir? Her gün düzenli olarak ip atlamak zayıflatır mı?

Leblebi ve Yoğurt Kürü Nasıl Hazırlanır?

Malzemeler: 

3 yemek kaşığı yoğurt

2 yemek kaşığı leblebi

1 çay kaşığı pul biber

Hazırlanışı: 

ilk olarak leblebiler mutfak robotundan geçirilir. Ardından bir kase yoğurtla karıştırılır. Son olarak üzerine pul biber serpiştirilerek tüketilebilir. Afiyet olsun. 

YORUMLAR 1
  • Kargu 2 yıl önce Şikayet Et
    "Sürekli basıncı artan LPG tankı gibi olursunuz, çok ses çıkararak dolaşırsınız. Yüksek desibel komşuları rahatsız edebilir" yazmayı unutmuşsunuz. Ama destekliyorum sağlıklı bir kür. Faydalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki tarafın da sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...