Son Dakika... Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına teşvik müjdesi

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca, sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ile ilgili yeni bir müjde de bulunarak, "Birinci basamak ve eczacılar olmak üzere herkes teşvik alacak." dedi.

GİRİŞ 08.11.2022 17:22 GÜNCELLEME 08.11.2022 17:24
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Parlamento muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Bakan Koca, "Aralık'ta artış olabilir ama tedbiri elden bırakmadan aşıların olunması gerekiyor riskli kişiler kalabalık ortamda maske takmalı." dedi.

KOVİD KALP KRİZİ İLİŞKİSİ!

Koca, kalp kriziyle koronavirüs aşısı arasında bağlantı olduğu iddiasına "Elimizdeki verilere göre kalp damar sorunlarına neden olmadığından emin olalım" değerlendirmesinde bulundu.

Sağlık ordusuna taze kan... Bakan Koca duyurdu: Yerleşme oranı yüzde 99Sağlık ordusuna taze kan... Bakan Koca duyurdu: Yerleşme oranı yüzde 99

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ile ilgili de Koca, "Birinci basamak ve eczacılar olmak üzere herkes teşvik alacak." açıklamasında bulundu.

HealthTürkiye'nin detayları belli olduHealthTürkiye'nin detayları belli oldu

ÖZEL HASTANELER AÇIKLAMASI

Bakan Fahrettin Koca, hekimlerin özel hastanelerde -muayene hekimlerinin- ameliyat yapması kısıtlandığı iddiasıyla ilgili ise, "Muayenelerle ilgili şu anda bir çalışma yok. Özel hastanelerin muayeneler üzerinden sistemi delmesine izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca paylaştı: İşte Türkiye'nin yeni uluslararası markası!Bakan Koca paylaştı: İşte Türkiye'nin yeni uluslararası markası!

KAYNAK: İHA, DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 49
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlatda çalışan işçiler ne zaman SAĞLIKÇI olarak görülecek. İŞÇİ MEMUR AYRIMI YAPMAYIN.Sağlık ekip işidir.
    Cevapla
  • Potomyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastane calisanlarinda sikinti var dr.larda okadar degil hepsi kraldan cok kralci olmis
    Cevapla
  • Bunedir 1 yıl önce Şikayet Et
    İşini hakkıyla yapan doktorları ayırıyorum. Doktorların büyük çoğunluğu ettikleri yeminle alakasız kimselerden oluşuyor. Hayatları sadece paradan ibaret. Az çalışalım en çok kazanalım. Mesleklerine ne katıyorlar? Hiçbirşey ama teşvikler, koruma kanunları vs. derken bir bakıyorsunuz doktor şiddeti başladı! Geçen gün mesai saati içinde sıra beklerken birden çıkıp gitti, iki dakika sonra elinde çay ile ortalıkta geziyordu. Aynı dönemde acilde bir doktor eylem yaptığını söyleyip acil hastalara bakmayı reddetti. Ne olacak bu iş şimdi?
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım sağlık bakanlığı nda canla başla yıllardır karın tokkuğuna çalışan kadrosuz şoförler e bir çare bulmanızı istiyoruz.
    Cevapla
  • hasann 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalp krizi çağımızın en sinsi ve ölümcül hastalığı! Öncelikle halkı bilinçlendirmek lazım! doktorlarında uyanık olması lazım! Kalp krizini üşütme, mide ağrısı, gıda zehirlenmesi gibi hastalıklarla karıştırmamak gerek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...