Putin: "Kanser aşısı üretmeye yaklaştık"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus tıp dünyasındaki gelişmelere dair yaptığı konuşmada, "Kanser aşısı üretmeye yaklaştık" dedi.

GİRİŞ 15.02.2024 00:14 GÜNCELLEME 15.02.2024 09:19
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başkent Moskova'da "Gelecek Teknolojileri Forumu"nda konuştu. Rus tıp dünyasındaki gelişmeleri aktaran Putin, Rus bilim insanlarının kanser aşısı geliştirme çabasında sona yaklaştığını belirterek, "Kanser aşısı olarak bilinen, kansere yönelik aşılar ve bağışıklık sistemini düzenleyici yeni nesil ilaçlar üretmeye yaklaştık. Umarım çok yakında bireysel tedavi yöntemleri olarak etkili bir şekilde kullanılırlar" dedi.

Rusya'daki kanser vakalarının kontrol altına alınması için de çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Putin, 500'den fazla kanser kliniğin bu konuda aktif olarak çalıştığını ekledi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 21
  • fakirullah 2 ay önce Şikayet Et
    putin yalan söyle mez
    Cevapla
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM, kainattaki zerrelerin adedi kadar söylüyorum, bundan sonra sadece, SENİN RIZANI, RAHMETİNİ SEVGİNİ HOŞNUTLUĞUNU VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İÇİN YAŞIYORUM. SANA KAVUŞMAK VE HUZURUNA ÇIKMAK İÇİN YAŞIYORUM. YALVARIYORUM ALLAHIM YARDIM ET... SEN NE DERSEN O ALLAHIM, SEN BİLİRSİN ALLAHIM...
    Cevapla
  • derin devlet 2 ay önce Şikayet Et
    yalan.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    sudaki klor, havadaki agır metal zehirler, chemtrails, tarim ilacli hormonlu sebzelelr meyveler, hibrit tohum bunlar kanser yapiyor tedavi arayacginiza kanserin olusmasini engelleyin
    Cevapla
  • DOĞRU 2 ay önce Şikayet Et
    ve İnsan yapımı Radyasyon. EMR baz istasyonları telsiz telefonlar...
    Cevapla
  • Alis 2 ay önce Şikayet Et
    İnşallah başarılı olurlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!